De draadloze webcam van Dell kan een dag besteden aan zoomzoom

Dell’s visie op de toekomst van webcams, Par. concept, niet het soort dat op dezelfde plek aan de bovenkant van het scherm blijft plakken – Het is een methode die zorgt voor meer mobiliteit. Vóór CES toonde het bedrijf de webcam samen met Luna super te redden laptopconcept. Concept Pari snijdt niet alleen de draad door – het voegt magneten toe die het theoretisch gemakkelijker zouden moeten maken om het overal op je scherm te plaatsen, wat betekent dat je in plaats van mensen een zijdelingse blik op Zoom-gesprekken te geven, eindelijk wat oogcontact kunt maken.

Op het eerste gezicht lijkt Concept Pari op de typische webcam bovenop je scherm. Dell heeft het echter zo gemaakt dat je de cilindrische camerabehuizing uit het dock kunt verwijderen (die ook dienst doet als een draadloos USB-C-oplaadstation, zodat je de 1-ounce camera in je hand kunt houden). De camera zelf maakt opnamen in 1080p, heeft een ingebouwde microfoon en omdat hij draadloos is, is hij verbonden met wifi. Dell merkt ook op dat het wordt geleverd met een verticaal indicatielampje, waarmee u de uitlijning kunt behouden terwijl u de camera vrij kunt gebruiken.

Wat misschien netter is dan de draadloze behuizing, is dat als je het zat bent om tijdens virtuele vergaderingen naar een zielloos webcamgezicht te staren, Concept Pari wordt geleverd met magnetische ondersteuning waarmee je de camera overal op je scherm kunt plaatsen (hopelijk zonder de scherm). Plaats de camera boven het hoofd van de persoon met wie u praat, en u zou gemakkelijk oogcontact moeten kunnen houden terwijl u daadwerkelijk naar de persoon op uw scherm kijkt.

READ  De Apple Store gaat online vooruit op het Apple Streaming-evenement later vandaag

Wanneer u klaar bent met een vergadering, kunt u de camera spiegelen in het dock, zodat deze van u af is gericht, voor extra privacy wanneer de camera niet in gebruik is. Dell zegt dat het zal blijven opladen wanneer u zich in deze situatie bevindt. Hoewel de webcam nog niet te koop is, en misschien nooit zal worden, is het een concept dat niet zo onrealistisch lijkt dat veel mensen het adopteren.

Written By
More from Lesley Curry
De releasedatum van Pokemon Legends: Arceus is in januari 2022 bekendgemaakt
De releasedatum van Pokemon Legends: Arceus is op 28 januari 2022 bekendgemaakt....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *