Een iPhone 15 Pro-gebruiker ontdekte dat zijn telefoon uitpuilde omdat hij niet in het hoesje paste

Een iPhone 15 Pro-gebruiker ontdekte dat zijn telefoon uitpuilde omdat hij niet in het hoesje paste

iPhone 15 Pro Afbeelding geplaatst door Leather_Cheerio_402

Het werd ook voor het eerst opgemerkt door een X-gebruiker en een techneut Ziryab Khan, skin_cheerio_402 Ik heb een foto van hen geplaatst iPhone 15 Pro Op Reddit. De telefoon lijkt niet op zijn plaats en het scherm lijkt niet op zijn plaats.
Ze zeggen dat ze de telefoon maandag hebben gekocht en voor zover ze zich kunnen herinneren zag deze er destijds goed uit en vertoonde hij vermoedelijk geen cosmetische gebreken zoals sommige andere apparaten. Ze hebben er ongeveer twee dagen geleden een hoesje om gedaan en toen het niet paste, beseften ze dat de telefoon opgezwollen was.
Het apparaat werkt momenteel nog steeds, maar ervan uitgaande dat een opgezwollen batterij de hoofdoorzaak van het probleem is, is het meestal het beste om het niet te gebruiken.
Leather_Cheerio_402 zegt dat ze het probleem bij een Apple Store hebben gemeld, maar hen hebben gevraagd hun apparaat naar Verizon te brengen, waar de telefoon is gekocht.

Gezien de recente berichten die we hebben gezien over… iPhone 15 ProVanwege problemen met oververhitting kan er een mogelijk verband bestaan ​​tussen de twee problemen, maar dit hoeft niet noodzakelijk het geval te zijn, omdat zelfs sommige eerdere Apple-apparaten, evenals Google- en Samsung-telefoons, in het verleden soortgelijke problemen hadden, maar dat was wel het geval. Het leidt niet altijd tot uitbreiding van de eenheid.

Overmatige hitte kan er zelfs voor zorgen dat gas zich ophoopt in de batterij en ervoor zorgt dat deze uitzet, wat een potentieel brandgevaar kan opleveren. Als het lijkt alsof de telefoon zichzelf uit elkaar haalt, is dit een duidelijk teken dat de batterij opgezwollen is.
Het is echter ongebruikelijk dat dit soort problemen zich al zo vroeg in het apparaatbezit voordoen, dus het is geen probleem iPhone 15 ProEen probleem met oververhitting is de waarschijnlijke oorzaak. Eerder werd gedacht dat de A17 Pro-chip ervoor zorgde dat de telefoon oververhit raakte, maar nu lijkt het erop dat de inspanningen van Apple om de telefoons lichter te maken de oorzaak van het probleem kunnen zijn.
Hopelijk is dit een eenmalig probleem, anders breng je niet alleen gebruikers in gevaar, maar voorkom je ook dat dit gebeurt iPhone 15 Pro Van het worden van de beste telefoon van 2023.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *