De drive-by-tactiek van PUBG raakt op in de komende update

Een van de meest vervelende tactieken van PlayerUnknown’s Battlegrounds is om in een toekomstige update een downgrade te krijgen. De PUBG-ontwikkelaar ging naar Twitter om fans te informeren dat hun rijtactiek in evenwicht was in Update 11.2, wat de volgende patch zou moeten zijn die de Battle Royale-game krijgt.

“Hoor dat het neerschieten van passagiers zal eindigen in pc-update 11.2 – na feedback van de gemeenschap”, aldus de ontwikkelaar Tweets​ “De exacte balans is nog in de maak. Voor de consoles zien we schieten vanuit een snel rijdende auto als een minder gebruikte tactiek, maar we zullen kijken.”

Als je uit de ring wordt geslagen, wijst de rijtactiek erop dat spelers vanaf de passagierskant van de auto schieten – wat schokkend is, ik weet het. Gameplay was echter relatief populair, met mikken op auto’s die in de update van vorig jaar waren verbeterd. Er is nu minimale terugslag, dus het is niet zo moeilijk om een ​​balans te vinden tussen schieten en richten vanuit een bewegend voertuig. We hadden een idee dat Power Pounce eraan kwam, hoewel we niet wisten wanneer een andere PUBG-medewerker in de Discord van de game onlangs zei dat het team feedback had gestuurd naar het ontwikkelingsteam.

PUBG 11.2 lijkt er goed uit te zien! Community-directeur Henry G heeft onlangs bevestigd dat de aankomende Survivor Pass van PUBG ook met de nieuwe patch zal verschijnen.

Tot die tijd is er veel om je tijd mee te vullen. PUBG Seizoen 11 is onlangs gelanceerd en brengt de Paramo-kaart weer terug. We hebben ook een tijdelijke arcade-modus genaamd POBG die loopt tot 12 april. Het is een 2D top-down shooter die je tegen de kip plaatst. Ja.

READ  Stalker 2 gebruikt Unreal Engine 5

Written By
More from Max Mcgee
Hillary Clinton over de aanpak van coronavirus door Trump: ‘Ik had het beter gedaan’
De opmerking van een voormalige rivaal, die kwam tijdens een uitgebreid interview...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *