De Duitse dienst voor toerisme biedt online biedingen aan voor mediabureaus

Voor verschillende campagnes lopen momenteel biedingen van het Duitse toeristenbureau www.evergabe-online.de​ Dit betreft Dr.Herstelcampagne, German.Spa.Tradition en de Oranje Route-campagne. Elke campagne omvat specifieke activiteiten die ondersteuning vereisen van de juiste PR- en mediabureaus.

  • De herstelcampagne moet een topprioriteit zijn voor bewustwording Voor vakantiebestemming Duitsland wordt erkend onder “reisliefhebbers”, vooral wanneer reisbeperkingen (hopelijk) worden opgeheven. Deze campagne moet de reputatie van Duitsland als een geweldige, nabije en veilige reisbestemming onmiddellijk versterken. Aanbesteding promotiecampagne Nu online (deadline 3 maart 2021, 10.00 uur).
  • Met de jaarlijkse campagne German.Spa.Tradition bevestigt het Duitse Bureau voor Toerisme Duitsland dit jaar als een gezonde bestemming. Met ongeveer 350 gecertificeerde kuuroorden heeft Duitsland een bijzonder divers aanbod aan toeristische wellness. De aanbesteding voor deze campagne wordt binnenkort online gelanceerd.
  • De oranje route is een van de projecten van het Duitse toeristenbureau En 23 Duitse partners. De bijna 2.000 km lange vakantieroute loopt door Duitse plaatsen die een historische band hebben met het Huis Oranje-Nassau. De doelgroepen voor dit project zijn liefhebbers van royalty’s en liefhebbers van cultuur en geschiedenis
    naar
    Oranje tender Nu online (deadline 10 maart 2021, 10.00 uur).
READ  Campagne regionaal educatief project HackShield gelanceerd
More from Madison Garrett

Afhaalweek KWF in Zoeterwoude Rijndijk dit jaar zonder verzamelbox

Zoeterwoude 31 augustus 2020 ZOETERWOUDE – Tijdens deze landelijke inzamelingsweek van KWF...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *