Hoe Guilty Gear Strive bètafout “ R-code downloaden mislukt ” te repareren

Screengrab via ArcSystemWorks

Schuldige Gere werkte hard Het herbergt momenteel een open bètaversie die gisteren naar alle spelers werd gepost, hoewel het in werkelijkheid langer leeft dan die van spelers die de game vooraf hadden besteld of die vroege toegang kregen van ontwikkelaars bij ArcSystemWorks.

Maar voordat de bètaversie gisteren beschikbaar was voor iedereen om te downloaden op PlayStation 4 en PlayStation 5, begon de bètaclient te worstelen met grote serverproblemen.

ArcSys bevestigde dat het op de hoogte was van het probleem, waardoor het Goederen en diensten belasting Onspeelbaar omdat niemand helemaal verbinding kon maken met de bèta en de hele dag gewerkt werd om het te repareren. Rond 21:15 uur in Caïro op 18 februari was de bèta weer live en speelbaar, maar kort daarna viel deze weer weg.

Als u enkele verschillen ziet in het pop-upvenster “Downloaden van R-code mislukt” wanneer u probeert toegang te krijgen tot de proefversie, betekent dit alleen dat u geen verbinding maakt met de server.

Dit probleem is meerdere keren voorgekomen sinds de bètastart, zelfs voordat de serverstoring begon. Dit wordt waarschijnlijk ook niet veroorzaakt door internetproblemen aan uw kant. In plaats daarvan is het iets aan de serverzijde in ArcSys dat u vraagt ​​om verbinding te maken.

Vanaf nu is de enige echte oplossing voor deze fout om te blijven proberen verbinding te maken met het spel. Sommige spelers hebben succes gehad door simpelweg een paar keer opnieuw te proberen, maar dit wordt strikt per geval gedaan.

Als het constant geen verbinding kan maken, is het waarschijnlijk een Goederen en diensten belasting Servers worden geconfronteerd met een grotere uitval die de hele bètaclient beïnvloedt, waardoor deze volledig onbruikbaar wordt. U kunt controleren of ArcSys een groter probleem opmerkt met De officiële Twitter van het bedrijf of de officiële Schuldig materiaal bladzijde

READ  Hoe Grand Theft Auto 5 Grand Theft Auto in slechts een paar seconden op Android en pc te downloaden

Written By
More from Eda Greene

Mobiele strategiespel Game of Thrones: Conquest voegt 30 tekens toe in grote update | Lidwoord

Warner Bros.Games en HBO hebben een grote update uitgebracht voor Game of...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *