De EA Play Live Showcase komt uit in juli

EA Play Live, de zomershow van de ontwikkelaar, keert dit jaar terug op 22 juli, en hoewel EA officieel geen plannen voor de show heeft aangekondigd, wordt het waarschijnlijk een volledig digitaal evenement in de context van E3 2021 en Gamescom 2021.

De EA Play Live-timing van dit jaar ligt meestal rond de E3 en komt meer dan een maand na de grootste show van de games. We kunnen waarschijnlijk advertenties verwachten voor de vlaggenschipseries van EA Sports zoals FIFA en Madden, en misschien een frisse kijk op eerder aangekondigde games zoals Dragon Age 4 of Skate 4. Natuurlijk zullen er waarschijnlijk ook enkele sprankelende nieuwe aankondigingen verschijnen.

EA heeft onlangs ook enkele grote overnames voltooid, aangezien race-expert Codemasters en Metalhead Super Mega Baseball hebben geselecteerd, dus we kunnen ook zien wat er uit de nieuwe studio’s komt.

Vorig jaar zag EA Play Live onder meer teasers voor Dragon Age 4 en Battlefield 6, een advertentie voor Skate 4, gameplay-onthullingen voor Star Wars Squadrons en een advertentie voor It Takes Two.

Joe Scribbles is de Executive News Editor van IGN. Volg hem Twitter. Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

READ  De beste gamescom 2020-games ooit!
Written By
More from Aubrey Mason

Achterwaartse compatibiliteit van Xbox-serie verbetert games

Er zijn nieuwe details over de Xbox-serie en de achterwaartse compatibiliteitsfuncties worden...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *