Vind, plan en deel uw volgende fietsavontuur met Komoot

Vind, plan en deel uw volgende fietsavontuur met Komoot

Dinsdag 11 mei 2021 14.30 uur

Mijn advertentie

Ben je ergens ter wereld waar je de leukste fietsroutes wilt vinden? Wil je nieuwe routes ontdekken in je fietsgebied? Leer dan over het routeplan en de komoot-navigatie-app. Hierin vind je routes, inspiratie en aanbevelingen van lokale experts die je fietstocht tot een belevenis maken.

Bespaar € 8,99 – download gratis een regionaal pakket met offline kaarten! ga naar de www.komoot.nl En voer de code WHEELERFLITS in

Komoot is een app om avonturen te vinden, te plannen en te delen. De meeste fietsers zullen zich bewust zijn van de wens om op de fiets nieuwe plekken te ontdekken. Prestatiegerichte fietsers zullen het ook saai vinden om elke keer hetzelfde parcours te rijden. Als je eenmaal het idee hebt om verder te kijken dan je omgeving, is de volgende stap het plannen van een route. Voor de meeste mensen was dit in het verleden een afmattend proces, waaronder het doorzoeken van de forums om de beste weetjes van andere fietsers te krijgen, het downloaden van GPX-bestanden en het lange tijd bladeren door boeken en kaarten.

Komoot combineert alle belangrijke elementen van routeplanning in één gebruiksvriendelijk diagram, dat beschikbaar is als app op Android, iOS of op de desktop. De vele functies van Komoot omvatten topografische informatie, rijstrookafstand, hoogteprofielen en geschatte duur van uw route, integratie met bijna elke GPS-computer, advies van andere fietsers en een robuust algoritme dat het type route en route bijhoudt dat u verkiest.

READ  'Harde klap' voor Leidse horeca: 'Het houdt ergens op'

Met komoot herontdek je het avontuur, maar in de wetenschap dat verdwalen er niet meer hoeft te zijn. Je ontdekt verborgen pareltjes dankzij de aanbevelingen van andere fietsers, zodat je nooit het gevoel hebt dat je iets gemist hebt. Komot maakt fietsen beter, of je nu op een mountainbike, racefiets of grindfiets zit. De routeplannerfuncties geven je alle details die nodig zijn om de reis te plannen en te voltooien met de juiste balans tussen avontuur en voorbereiding. En als extra bonus, aangezien het plannen en navigeren van een route eenvoudig is, hoeft u niet te stoppen om een ​​omweg te maken en meer van uw reizen te genieten.


Kenmerken en voordelen

Speciale sportmethoden
Komot plant niet alleen een route, Komot plant niet alleen je route. Bepaal uw fietstype, start- en eindpunt en Komot tekent een pad op de paden die geschikt zijn voor uw fiets.

Gedetailleerde wegkenmerken
Het baanprofiel geeft precies de informatie weer die u wilt zien, zoals het oppervlakteprofiel en de hoogte. Hierdoor kun je anticiperen op steile beklimmingen en zorgt het ervoor dat je rit alleen asfalt bevat, tenzij je de weg nog spannender wilt maken. In dit geval kunt u zoeken op één of meerdere kiezelstenen.

Hoogtepunten
Aanbevelingen van lokale fietsers van een gebied, variërend van een leuk café tot een fijn stuk asfalt of een mooie singletrack, verschijnen als highlight op de kaart (herkenbaar aan de rode stippen).

Inspirerende groepen
Wil je een nieuw gebied verkennen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Selecteer het gebied en je ziet lokale groepen met enkele ritten voor je racefiets op basis van de mooiste routes.

READ  Activiteit buiten Facebook: hoe kan ik zien wat Facebook weet over mijn online activiteit en hoe pas ik deze instellingen aan? - Opgelicht?!

Dit is hoe Komot werkt

Planning methoden
Het plannen van uw volgende avontuur met komoot is eenvoudig op de desktop of een iOS- of Android-smartphone-app.
→ Voer het begin- en eindpunt, uw fitnessniveau en uw sport in en selecteer ‘Heen en weer’. Komot zorgt voor de rest.
→ Zodra de basis voor uw route is vastgesteld, kunt u deze nog wijzigen, bijvoorbeeld door op “Markeren” te klikken en “Toevoegen aan track” te selecteren en deze op te nemen in uw tour.
→ U kunt op dezelfde manier ook andere punten in uw route opnemen, zoals openbare toiletten, winkels en cafés / restaurants.
→ Bekijk het oppervlak- en hoogteprofiel van uw pad en pas uw route aan op basis van deze kennis (vermijd of zoek naar bepaalde segmenten door padpunten toe te voegen of te verslepen).
→ Kies uit verschillende kaartlagen, zoals Google Moon, voor meer gedetailleerde informatie over uw route.

Mobiliteit
→ Navigeer offline: sla de geplande routes offline op, zodat je buiten de bewoonde wereld op avontuur kunt gaan, zonder je zorgen te maken over een zwak bereik en een snel leeglopende batterij.
→ Geen speciaal GPS-apparaat nodig: met de komoot-app voor iOS of Android kunt u uw smartphone gebruiken om te navigeren en uw route onderweg vast te stellen.
→ Komoot werkt naadloos samen met al uw favoriete apparaten, zoals uw telefoon, Garmin, Wahoo, smartwatch of vrijwel elke computer met GPS.
→ Komoot heeft een geavanceerde app ontwikkeld voor Garmin-gebruikers, die kan worden gedownload via de Garmin Connect IQ Store.
→ Spraaknavigatie: profiteer van stapsgewijze spraaknavigatie, zodat u zich op uw reis kunt concentreren zonder een afslag te missen.

READ  Welke vis is nog duurzaam? - De kassa

Avontuurlijke gemeenschap
← Creëer je eigen highlights: bewaar privéplaatsen of delen van je route als je denkt dat ze de moeite waard zijn voor andere fietsers.
→ Upload foto’s van je pad en hoogtepunten en laat zien hoe geweldig ze zijn.
← Sla je reisschema op als een tour, voeg foto’s toe die de magie ervan laten zien en maak je tour openbaar, zodat anderen op Komot hun buitenervaring kunnen plannen op basis van jouw advies.

Wat kost het?
Komoot is gratis te downloaden en te gebruiken. Met de gratis versie van komoot kunnen kaarten worden gekocht voor offline gebruik voor € 3,99 (regio), € 8,99 (meerdere regio’s) of de hele wereld voor € 29,99.

Bespaar € 8,99 – download gratis een regionaal pakket met offline kaarten! ga naar de www.komoot.nl En voer de code WHEELERFLITS in

More from Madison Garrett

Zeelieden verliezen het spel in het spel, het spel zelf

Vanaf het begin van de wedstrijd, toen de Sheffield Twins snel scoorden,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *