De Eden Ring kan tegen maart 2022 verlaten worden

We hebben wat lijkt op een ander Elden Ring-lek en een mogelijk RPG-startvenster. Het moederbedrijf van FromSoftware heeft de komende game publiekelijk erkend en laten doorschemeren dat we deze het komende jaar zouden kunnen zien.

in dat Financiƫle resultaten van het afgelopen boekjaar (Ta, ta, VGC), Kadokawa Corporation, eigenaar van FromSoftware, zegt dat het plan is om voor eind maart 2022 nieuwe games te lanceren. Elden Ring kreeg in het rapport een eigen chip, wat erop kan duiden dat een Souls-achtige game in de komende 12 maanden. Eerdere rapporten zeiden dat een release in 2021 onwaarschijnlijk is vanwege vertragingen in verband met COVID-19, wat Kadokawa hier erkende, maar de eerste paar maanden van 2022 kunnen dat wel zijn.

Bovendien zouden er nog zes seconden aan actie-avonturengame-opnames kunnen zijn gelekt. De mysterieuze clip, die twee verschillende omgevingen laat zien die bezaaid zijn met de FromSoft-merkstructuur, lijkt uit dezelfde video te komen als de andere negen seconden die eerder dit jaar zijn weg naar het internet wisten te vinden.

Bandai Namco werd bevestigd op de E3 2021. We zullen maar afwachten wat zijn show te bieden heeft.

Hier is een uitsplitsing van het lek:

Datum van uitgifte van de Eden Ring; Heel dichtbij, maar tot nu toe.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Het Elden-zegel wordt mogelijk gelanceerd in maart 2022”, “Type”: “Post”, “Category”: “elden-ring”} , Gebruiker: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “”, “genre”: “RPG”, “title”: “Elden Ring”, “genres”:[“RPG”]}}}}

READ  Rijd op het oude Disney-monument met virtual reality
Written By
More from Max Mcgee

Analyse: is de uitbraak van het coronavirus in Nieuw-Zeeland zo ‘verschrikkelijk’ als Trump zegt?

Verwijzend naar sommige landen die nu een nieuwe golf van coronavirusgevallen zien,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *