STALKER 2 zou drie maanden na de release naar PS5 kunnen komen

Bijwerken: Uitgelekte documenten die zijn gepubliceerd als onderdeel van de Apple vs Epic Games-rechtszaak, onthullen dit Stalker 2 het zal zijn Exclusief voor Xbox Series X | S slechts drie maanden.


Origineel artikel: Stalker 2 Het is misschien wel een van de meest irritante namen aller tijden, maar veel mensen kijken uit naar het vervolg op de eerste persoon. Aangekondigd voor pc en Xbox Series X | S – dit zou naar verluidt Het kan niet draaien op systemen van de laatste generatie Net als PlayStation 4 – velen hebben erover nagedacht of de titel ook op PS5 zal verschijnen. Het antwoord – nou, het is ingewikkeld.

Praten met Bolt spellen“Er zijn momenteel geen plannen”, zei ontwikkelaar GSC World. Ze legde verder uit dat ze “de kansen met Microsoft had onderhandeld en veel goede kansen voor het merk zag” en dus “gefocust was op de release van de Xbox Series X | S”. Vertaling: Dit is een exclusieve, getimede versie die zes tot twaalf maanden na de eerste lancering overal op PS5 wordt uitgebracht.

Ondertussen werkt een groep voormalige STALKER-ontwikkelaars aan Tsjernobyl, Welke Het heeft hetzelfde uiterlijk Het komt later dit jaar naar PS5. Het is jammer voor de getimede exclusieve dingen, maar Sony anticipeert de hele tijd op dit soort deals, en zolang de game eindelijk uitkomt op de volgende generatie PlayStation, betekent dat dat alles in orde is.

READ  Het herbruikbare gezichtsmasker van Razer ademt de lucht in en versterkt je stem
Written By
More from Lesley Curry

Elite Dangerous en The World Next Door gratis op Epic Games Stor

Gamen op pc en heb je nieuwe, gratis games nodig om enthousiast...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *