De eerste Apple CarPlay Parking-app is nu beschikbaar om te downloaden

Deze nieuwe release heeft officieel de deur geopend voor meer ontwikkelaars en categorieën apps, aangezien Apple specifiek op zoek is naar tools die gericht zijn op elektrische voertuigen en die de ervaring achter het stuur moeten verbeteren.

En hoewel er niet veel grote releases zijn verschenen sinds het debuut van iOS 14, voegen steeds meer ontwikkelaars zich langzaam maar zeker aan de wereld van CarPlay.

Deze week heeft EasyPark officieel aangekondigd dat het ondersteuning voor CarPlay toevoegt, waardoor gebruikers in feite parkeerplaatsen kunnen vinden en rechtstreeks vanuit hun huisunits kunnen betalen. De app wordt ook geleverd met een reeks add-ons, waaronder stations voor het opladen van elektrische auto’s, en alles is zo comfortabel mogelijk, met alle functies die dankzij de nieuwe update op het scherm in de auto worden weergegeven.

EasyPark is een zeer populaire app voor zowel Android als iPhone, maar is momenteel vrijwel uitsluitend gericht op Europese markten zonder Amerikaanse ondersteuning. De landen waarin EasyPark kan worden gebruikt, zijn Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Spanje, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië, Servië, Montenegro, Liechtenstein, IJsland, Hongarije en Australië.

Met EasyPark, een toonaangevende parkeerapp voor smartphones en auto’s, kun je betalen voor parkeren in meer dan 2.200 steden in 20 landen. Ook laad je je elektrische auto op, zoek je straten met hoge parkeerplaatsen op en schakel je in de app tussen privé- en werkgerelateerde uitgaven. U kunt de app nu in de auto zelf gebruiken, waardoor u niet langer met contant geld, creditcard of zelfs een smartphone hoeft te betalen voor het parkeren – ook al moet de telefoon de auto bellen,Het bedrijf wordt beschreven in een persbericht (ook hieronder opgenomen).

READ  Disney + was de meest gedownloade streaming-app in de VS voor 2020

EasyPark moet de Android Auto-versie van zijn app nog aankondigen, maar er is een mogelijkheid dat deze ook komt aangezien Google ook zijn platform heeft ontgrendeld om meer categorieën apps van derden op te nemen.

Written By
More from Eda Greene

Signaal-aanwervingsapp na WhatsApp-controverse leidt tot meer downloads | Machtige 790 KFGO

Geschreven door Moncef Fengatel en Eva Matthews (Reuters) – Het hoofd van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *