De eerste grote inhoudsupdate van Ooblets is gepland voor september

Ooblets, de buitengewoon schattige mashup van Animal Crossing, Pokemon en tuinieren, heeft nu een ruwe routekaart voor de komende maanden, en dat omvat de eerste grote inhoudsupdate. Het heet de v0.4 Nullwhere-update en staat momenteel op de planning voor ergens in september.

Wanneer het arriveert, wordt Nullwhere een bezoekbare regio in het spel, met een nieuwe batch ooblets (de dansende plantwezens die je verzamelt en laat groeien in het spel), gewassen om in je tuin te laten groeien en nieuwe recepten om ze in te gebruiken Ontwikkelaar Glumberland zegt dat het overweegt om ook nieuwe kledingopties in de update toe te voegen, maar dat het voor die update kan wachten tot de update van oktober (lees: Halloween) – we zullen zien.

De ooblets in Nullwhere zullen niet helemaal nieuw zijn – het zullen degenen zijn die je al hebt kunnen winnen in Dance Barn-toernooien, maar in Nullwhere kun je ook ongebruikelijke en zeldzame ‘glimmende’ exemplaren vinden. Glumberland zegt dat het hoopt nieuwe aangepaste bewegingen te hebben om uit te breken in competities.

Voor Halloween zijn de plannen vager. Zoals hierboven vermeld, zal Glumberland misschien een nieuwe reeks kledingopties uitrollen, maar op dit moment is het zeker van plan om een ​​soort “klein Halloween-evenement, zoals een speurtocht” te houden.

Tegen het einde van het jaar kun je ook je herhuisveste ooblets in de Wildlands bezoeken, zodra de v0.5 Wildlands-update arriveert (waarschijnlijk december). De ingang van Wildlands bevindt zich aan de linkerkant van de stad, en het is waar je in staat bent geweest om extra ooblets waar je voor zorgt ‘vrij te maken’, waardoor ze een gebied kunnen herstellen waar de vorige bewoners van de ooblet allemaal waren afgeschrikt.

READ  Beaver city builder Timberborn is het best verkopende Steam-bedrijf

In 2021 zegt Glumberland van plan te zijn tegen het begin van het jaar nog een bezoekbaar gebied toe te voegen, Port Forward, met een nieuwe “geheime” grote update gepland voor begin tot midden 2021. Dat omvat nog een onaangekondigde regio en een ‘voortzetting van het meta-verhaal’.

Dan, halverwege / eind 2021, komt Ooblets v1.0 aan, met nog een nieuwe regio en een afsluiting van het verhaal van de game.

Bekijk onze lijst met de beste landbouwspellen als je van de kalmerende, organische werking van Ooblets houdt.

Written By
More from Eda Greene

Mobiele games blijven populair in 2020, maar waarom?

Het gaming-landschap is de laatste tijd dramatisch verbeterd, met technologische innovatie speelt...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *