Streaming tips week 35: Lucifer, Biohackers en meer

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. Met onze wekelijkse serietips raden we naast series films, nieuwe albums en meer aan. In onze filmtips van week 35 (2020): Lucifer, Biohackers en meer.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

U ziet deze tekst omdat u een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. We vinden dat jammer, want we hebben die advertenties nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Ondersteun Android Planet door ons toe te voegen aan uw witte lijst. Bij voorbaat bedankt!

Serie tips week 35 (2020): Lucifer en Biohackers

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je naar media vanaf je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je weten waar je naar moet kijken en luisteren. Daarom bieden wij de Android Planetfilmtips. Hier geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel voor gratis als betaalde services.

1. Lucifer (seizoen 5, deel 1)

Het vijfde seizoen van Lucifer staat nu in ieder geval op Netflix: het eerste deel van het seizoen. Je kunt nu de eerste acht afleveringen bekijken, er volgen er nog acht. Het vijfde seizoen bevat – zoals we van Lucifer gewend zijn – genoeg actie en humor, maar voelt toch fris aan. Michael, de tweelingbroer van Lucifer, speelt een grote rol en dat brengt veel lastige situaties met zich mee. Hoe dat precies werkt, zullen we natuurlijk niet onthullen.

Bekijk Lucifer (seizoen 5) op Netflix. Via onderstaande link is de app te downloaden in de Play Store.

READ  ESS- en MSS-programma's: wat zijn de voordelen?

Download Netflix in de Play Store (vrij)

2. Biohackers (seizoen 1)

Onlangs is er een nieuwe Duitse Netflix Original uitgekomen: Biohackers. Deze serie gaat over Mia, die na een familiedrama medicijnen gaat studeren in Freiburg. Daar ontrafelt ze een mysterieus plot dat te maken heeft met een bijzondere professor.

Bekijk het eerste seizoen van Biohackers op Netflix. Via onderstaande link is de app te downloaden in de Play Store.

Download Netflix in de Play Store (vrij)

3. Troye Sivan – In A Dream (Spotify)

De populaire Australische zangeres Troye Sivan heeft een nieuwe EP uitgebracht. De EP bestaat uit zes nummers die Sivan tijdens de lockdown heeft geschreven, en bevat zowel dromerige nummers als echte popsongs die allemaal de moeite waard zijn.

Listen In A Dream van Troye Sivan op Spotify.

4. The Girl on the Train (Videoland)

The Girl on the Train staat nu op Videoland. De film is wat ouder, maar aan te raden als je hem nog niet hebt gezien. Zonder teveel prijs te geven: in de thriller volg je Rachel, die elke dag hetzelfde stel ziet (op weg naar haar werk), tot er iets gruwelijks gebeurt. Dan besluit ze zichzelf te onderzoeken.

Bekijk The Girl on the Train op Videoland. Via onderstaande link is de app te downloaden in de Play Store.

Download Videoland in de Play Store (vrij)

5. april, mei en juni (Videoland)

De Nederlandse film april, mei en juni was nog niet zo lang geleden in de bioscoop te zien en is nu te zien op Videoland. Een ernstig zieke moeder vraagt ​​haar drie totaal verschillende dochters om naar huis te komen. Niet alleen omdat ze niet lang meer te leven heeft, maar ook omdat iemand voor haar autistische zoon moet zorgen.

Bekijk april, mei en juni op Videoland. Via onderstaande link kunt u de app downloaden en installeren.

Download Videoland in de Play Store (vrij)

Lees ook onze eerdere streamingtips

More from Madison Garrett

Geef toe dat RRB NTPC-kaart is uitgegeven voor Stage 2 CBT

Toegeven RRB NTPC-kaartdownload begint vandaag voor Stage 2 Afbeeldingsbron: & nbspiStock Images...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *