De eerste iPhone 13-pre-orders worden nu verzonden vóór de release van vrijdag

Slechts twee dagen nadat de pre-orders begonnen, is Apple nu begonnen met het verzenden van de eerste batch van iPhone 13 Bestellingen voor vroege kopers. Helaas betekent dit niet dat u uw iPhone 13-voorbestelling op elk moment vóór de releasedatum van 24 september moet verwachten.

iPhone 13 pre-orders worden nu verzonden

Als je de status van je bestelling controleert via de Apple Store Online of de Apple Store-app, zul je waarschijnlijk zien dat je iPhone 13-voorbestelling nog steeds “klaar staat voor verzending”. Maar als u naar de UPS-website gaat, kunt u de voortgang van uw bestelling volgen en zien hoe deze in uw zaak terechtkomt.

Om dit te doen, of Registreer voor UPS Mijn Keuze of gebruik “Tracking op referentienummerFunctie. Het referentienummer is waarschijnlijk het telefoonnummer dat op uw Apple-bestelling staat of uw bestelnummer zonder de laatste twee cijfers. Nog niet alle iPhones zijn overgezet naar UPS, maar zorg ervoor dat u de hele week blijft controleren als u niet kunt Vind je apparaat nog niet.

UPS heeft ook wijzigingen aangebracht in de functie Traceren op referentienummer, om de ‘Weergave van details van trackingreferentienummers om de veiligheid te verbeteren’ te verminderen. Dit betekent dat u tegenwoordig het beste kunt Registreer voor UPS Mijn Keuze.

Zodra je je iPhone 13 in het UPS-systeem hebt gevonden, kun je hem volgen terwijl hij de wereld rondreist en uiteindelijk op vrijdag 24 september bij je op de stoep staat. Zoals gewoonlijk werkt Apple de verzendstatus voor nieuwe iPhone-bestellingen pas later in de week bij, wanneer we de officiële releasedatum naderen.

READ  Panic's Playdate-mobiel zal klaar zijn om live te gaan wanneer het ergens dit jaar wordt gelanceerd

En nogmaals, houd er rekening mee dat het feit dat bestellingen al worden verzonden, niet betekent dat u uw iPhone 13 vroeg moet verwachten. Apple werkt nauw samen met UPS en andere verzendpartners om ervoor te zorgen dat pakketten niet later aankomen dan de beoogde releasedatum, ongeacht de geschatte datum die op UPS wordt vermeld. Dit jaar is die datum vrijdag 24 september.

Terwijl je wacht op je iPhone 13, daarbij verwijzend naar milieuoverwegingen, onthoud dat Apple dit jaar geen koptelefoon of oplaadsteen meer in de iPhone 13-doos heeft opgenomen. Hier zijn enkele accessoires die u zou kunnen overwegen om die leemte op te vullen en uw nieuwe iPhone aan te vullen.

Is de bestelling van de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro of iPhone 13 Pro Max vooraf verzonden? Laat het ons weten in de reacties!

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry
Installeer de gelekte Windows 11 Build niet
Een onvolledige build van wat Windows 11 zou moeten zijn, is online...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *