Windows-nieuwsoverzicht: Xbox-app maakt gebruik van Cloud Gaming en Remote Play op console, Windows 11 op ARM M1 Macs worden niet officieel ondersteund, meer

Welkom terug bij onze Windows News Feed, waar we een kijkje nemen in de topverhalen van de afgelopen week in de wereld van het vlaggenschipbesturingssysteem van Microsoft.

De Windows 10 Xbox-app ondersteunt nu Cloud Gaming en Remote Play vanaf je console

De Xbox-app op Windows krijgt de mogelijkheid om games te streamen met Xbox Cloud Gaming, terwijl ook ondersteuning wordt toegevoegd voor afspelen op afstand, zodat je games kunt streamen vanaf je Xbox Series X-console | S of Xbox One rechtstreeks op uw pc.

Windows 11 op ARM wordt officieel niet ondersteund op Apple M1 Macs, zegt Microsoft

Microsoft zei dat Windows 11 op ARM op Apple M1 Macs niet officieel wordt ondersteund, hoewel Parallels Desktop dit wel toestaat. Het is niet duidelijk welke impact dit gebrek aan ondersteuning zal hebben op gebruikers van Parallels Desktop.

Windows-nieuwsoverzicht: Xbox-app verwerft cloud en remote play van console, Windows 11 op arm m1 macs wordt niet officieel ondersteund, meer - onmsft.  com - 19 september 2021

Mozilla Firefox kan nu uw standaardbrowser worden met slechts één klik op een Windows-pc

Firefox uw standaardbrowser op Windows-pc maken, is nu een beetje eenvoudiger geworden, omdat de browser een optie met één klik heeft toegevoegd om het in te stellen als de standaardbrowser. Deze functie houdt in dat de browser het gedrag van Windows 10 omzeilt waardoor u de standaardbrowser instelt via de app Instellingen.

Mozilla Firefox kan nu uw standaardbrowser worden met slechts één klik op Windows-pc's - onmsft.  com - 13 september 2021

PowerToys is geplaatst in de Microsoft Store Windows 11

De PowerToys Toolkit is aangekomen in de Microsoft Store op Windows 11. Dit maakt het installatieproces iets sneller, omdat je het voorheen via GitHub moest downloaden.

Dat was het voor deze week. Volgende week zijn we terug met meer Windows-nieuws.

READ  Gratis Xbox Live Gold-games voor juni zijn zo slecht dat ze complotten creëren

Deel dit bericht:

Written By
More from Vanessa Hale
Vier 20 jaar op Xbox met Merch, Promoties en Swag • The Pop Insider
Bron: Xbox Onthoud wanneer je X-Box De console werd met een kabel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *