De eerste Xbox-update in Palworld is nu live, en hier zijn de patch-opmerkingen

De eerste Xbox-update in Palworld is nu live, en hier zijn de patch-opmerkingen

Vandaag is de aankomst van de eerste echte In de wereld De update staat op Xbox, die werd gepusht naar Xbox One, Xbox Series Het is maar een kleine update, maar toch een welkome update!

Het Palworld-team heeft enkele beperkte patchopmerkingen voor deze Xbox-update gepubliceerd, die aangeven dat verschillende bekende problemen op Xbox en PC Game Pass nu opgelost zouden moeten zijn. Er zijn nog enkele andere oplossingen genoemd, zoals het probleem met gecomprimeerde audio op Xbox, maar om welke reden dan ook werden deze niet gedetailleerd beschreven in de update.

Hier zijn dus de patchopmerkingen voor de Xbox-update van vandaag voor de Xbox- en PC Game Pass-versies:

Palworld Xbox Game Pass-update (23 januari 2024) – Patchopmerkingen

(Palworld_EN op Twitter – 04:57 GMT):

“Er is zojuist een update uitgebracht voor de Xbox- en Microsoft Store pc-versies. Er zijn verschillende bugs opgelost, waaronder audioproblemen.”

“[Various other] In deze release zijn bugs geïdentificeerd en Pocketpair werkt momenteel aan het oplossen ervan. Ze verontschuldigen zich voor het ongemak. daar [also] “Het lijkt een onbekende bug te zijn waarbij Xbox-spelers niet meer aan multiplayer-sessies kunnen deelnemen.”

(Palworld_EN op Twitter – 10:28 GMT):

“Er zijn updates uitgebracht voor de Xbox- en Microsoft Store PC-versies. Deze update verhelpt een aantal van de eerder genoemde problemen. De volgende problemen zijn opgelost:”

X-Box

  • Wanneer u de spelapplicatie start, wordt deze zwart en kunt u niet verder.

Microsoft Store-versie voor pc

  • Wanneer u de spelapplicatie start, wordt deze zwart en kunt u niet verder.
  • De controller wordt niet herkend
  • De toetsgidsweergave wordt niet correct weergegeven
  • De knop Exit Game is niet geïmplementeerd
READ  Apple doet zijn best om de beperkingen van Stage Manager op M1 iPad-modellen uit te leggen

Zoals we eerder deze week al vermeldden, kun je verwachten dat Palworld-updates iets langzamer op Xbox aankomen dan op Steam, simpelweg vanwege het goedkeuringsproces van Microsoft voor het goedkeuren van updates. Het team lijkt hard te werken aan verbeteringen, dus eventuele aanvullende bugs moeten snel worden opgelost.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *