De Eeuwige Directeur heeft altijd ‘veel nagedacht’ om een ​​vrouwelijke fatalist te maken

Illustratie van een artikel met de titel iDoom Eternal / De directeur van iDoom Eternal / I heeft veel nagedacht over het maken van een fatale moordenaar voor vrouwen

afbeelding​ Software-ID / Bethesda

Tijdens een uitzending eerder deze maand, Eeuwige kwelling Regisseur Hugo Martin werd gevraagd of het team had overwogen om een ​​vrouwelijk Doom Slayer-spel te ontwikkelen. Zijn antwoord was verrassend uitgebreid.

“Ik denk er eigenlijk over na”, zei Martin tegen Bethesda Community Director Joshua Boyle nadat hij een kijker had gevraagd. “Ik denk dat als we dat zouden doen, ik zou willen dat het dodelijk is. Ik denk dat het interessant is hoe het de glorieuze moorden zal beïnvloeden, het soort wapens dat ze zullen hebben, de vechtstijl. Elke agressie, natuurlijk, maar een ander soort van agressie. Ik ga echt proberen om het effect te laten hebben. “Op weg om op een zinvolle manier te spelen. Daar heb ik beslist veel over nagedacht.”

De mensen achter 2016 de dood En 2020 Eeuwige kwelling Ze noemden hun hoofdpersonage Ferrari, terwijl ze Doom Slayer speelt Het is leuk op elke snelheid​ Martin zei dat ze vergelijkbare soorten referenties zouden willen ontdekken voor elk personage dat ze ontwikkelen, inclusief een hypothetische vrouwelijke Doom Slayer.

“Wat voor invloed heeft dit op de dingen?” Martin toegevoegd. “Wat voor soort vergelijkingen kun je daaruit trekken en dat de ervaring laten beïnvloeden? Het zou beslist gaaf zijn.”

identificatie de doodDe hoofdrolspeler – voorheen bekend als Doomguy voordat het opnieuw werd uitgevonden als Doom Slayer, samen met een moderne verhaalgeoriënteerde reboot – had weinig invloed op het first-person shooter-werk. Het is slechts een kom van de wens van de speler om een ​​groep demonen zo brutaal mogelijk te vernietigen. Het feit dat Martin serieus heeft overwogen om haar vrouwelijke tegenhanger te ontwikkelen, is echter vrij opmerkelijk, en het zou interessant moeten zijn om te zien of deze ideeën hun weg vinden naar de toekomst. de dood Projecten.

READ  Het downloaden van games gaat veel sneller op de PS5 dan op de PS4
Written By
More from Aubrey Mason

Aankondiging van een NBA Jam-documentaire

Daar bestaat geen twijfel over NBA Jam Het is een van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *