De Epic Games Store heeft eindelijk een behoorlijke prestatie geleverd

Screenshot van het prestatiesysteem van de Epic Games Store

afbeelding: episch

Na de lancering in 2018 is de Epic Games Store pas terug in oktober 2021 en is het erop gericht om behoorlijke prestaties te implementeren in de games die daar worden verkocht en gespeeld.

Hoewel er het afgelopen jaar in sommige games prestaties zijn verschenen, hebben de ontwikkelaars die prestaties per spel bekeken en Epic noemt deze prestaties nu ‘developer achievements’.

Wat zal hierna beginnen? De week is iets anders. Platformbrede prestaties, gebakken in de winkel, net zoals je ziet op Steam. Ze zullen worden genoemd – wacht erop – epische prestaties, en ze zullen werken op een bekend puntensysteem, alleen hier worden deze punten “XP” genoemd.

Er zijn vier prestatieniveaus – Brons, Zilver, Goud en Platina – met het Platina-niveau dat je krijgt na het verdienen van 1000 XP uit andere categorieën. Het komt volgende week uit, maar in slechts zes titels om mee te beginnen: Rocket League, Abyss, Pillars of Eternity, Qena, Zombie Army 4 En Alan Wake geremasterd.

De XP-beloningen voor elke categorie zijn als volgt:

Brons = 5-45 XP

Zilver = 50-95 XP

Goud = 100-200 XP

Platina = 250 XP

Wat andere games betreft, zegt Epic dat prestatietools nu voor ontwikkelaars zullen worden uitgerold, en het is te hopen dat meer games ze “later dit jaar” zullen bevatten. Tot slot, als je al ontwikkelaarsprestaties verzamelt en je je afvraagt/maakt wat er aan de hand is, Hier is het beleid van Epic ten aanzien van hen in de toekomst:

Verdwijnen de prestaties van ontwikkelaars?

Nee, ontwikkelaarsprestaties zijn nog steeds effectief in games als de ontwikkelaars ze eerder hebben geïntegreerd en niet willen omgaan met het nieuwe Epic Achievements-systeem.

Wat gebeurt er met uw ontwikkelaarsprestaties in het verleden?

Maak je geen zorgen als je ontwikkelaarsprestaties ontgrendelt – je zult je harde werk niet verliezen. Als een game die eerder de prestaties van de ontwikkelaar gebruikte het nieuwe Epic Achievements-systeem integreert, vindt de voortgang plaats en ontvang je automatisch een XP-account.

READ  Het tijdperk van expansie is geëindigd

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *