Zo gebruikt u Widgetsmith om meer iPhone-widgets te maken

Toen iOS 14 uitkwam, waren iPhone-bezitters overal gezegend met gadgets. Maar natuurlijk waren de widgets niet perfect – er waren niet veel widgets!

iPhone heeft widgets beschikbaar voor tijd, weer, nieuws, e-mail, sommige sociale media-apps en enkele andere Apple-apps. En hoewel dat de basis is, wilt u soms een aangepaste offerte op het scherm of een mooier horloge dan Apple u biedt.

Widgetsmith, de widget-app is er voor jou Esthetische dromen op het startscherm komen uit. Als je je schermlay-out wilt verbeteren met meer widget-opties of gewoon leukere widgets in het algemeen, dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vindt u een stapsgewijze handleiding over Widgetsmith.

1. Zorg ervoor dat de gewenste gadget niet al in het aanbod van Apple zit

Kijk, Widgetsmith is geweldig voor meer aangepaste widgets. Maar als u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om uw meest gebruikte apps weer te geven en het is een app die Apple al ondersteunt voor widgets, dan is het gebruik van het ingebouwde widgetsysteem nog steeds veel gemakkelijker.

Om te zien welke widgets al beschikbaar zijn met iOS 14 of hoger, hoef je alleen maar ergens op je startscherm lang te drukken. Zodra alle apps beginnen te trillen, tikt u op het “+”-teken in de linkerbovenhoek en bladert u door de Apple widget-opties. Wanneer u een gewenste tool vindt, klikt u erop en volgt u de instructies vanaf daar.

2. Dus Apple heeft je favoriete gadget niet, of het is gewoon een beetje lelijk. Het is tijd om Widgetsmith te downloaden.

Dit is hoe de app eruit ziet, die werd gevonden via een Spotlight-zoekopdracht op mijn telefoon.

De app zelf is gratis, maar sommige toolontwerpen zijn alleen beschikbaar in de premiumversie, die $ 1,71 per maand of $ 17,19 per jaar kost.

READ  De tools die u kunt gebruiken

Lees ook: Zo ziet de binnenkant van de iPhone 13 Pro eruit: de batterij is al groter geworden

3. Open Widgetsmith en selecteer de gewenste widgetgrootte

Klik op een widgetgrootte die u wilt maken.

De app biedt kleine, middelgrote en grote tools. Elke indeling heeft dezelfde opties voor widgetinhoud, dus kies gewoon wat het beste werkt voor uw startscherm.

4. Nadat u de maat hebt gekozen, kunt u de inhoud van de tool selecteren

Hoe Widgetsmith te gebruiken om mooiere iPhone-widgets te maken

In dit voorbeeld kiezen we een tool die de tijd weergeeft. Apple heeft een horloge-widget, maar met de Widgetsmith-versie kun je de kleuren, stijl en sfeer van je horloge aanpassen.

Hoe Widgetsmith te gebruiken om mooiere iPhone-widgets te maken

Aanpassingsopties kunnen variëren, afhankelijk van de tool die u toevoegt. Kies bij het toevoegen van een widget met een foto-achtergrond een foto uit je filmrol. En nogmaals, sommige thema’s zijn alleen beschikbaar voor premium gebruikers. U kunt ook de vooraf geïnstalleerde thema’s negeren en op Thema aanpassen klikken om elementen zoals lettertype, kleurtoon, achtergrondkleur, illustraties en meer volledig aan te passen.

Als het eruitziet zoals jij het wilt, tik je op de naam in de linkerbovenhoek om terug te gaan. Klik nogmaals op de naam om de naam te wijzigen, zodat u kunt onthouden hoe deze eruitziet, en klik vervolgens op ‘Opslaan’ in de rechterbovenhoek.

Lees ook: Update uw iPhone nu om een ​​grote beveiligingsinbreuk te voorkomen

5. Sluit de app

Widgetsmith zou nu onder aan widget-compatibele apps in het Widget Center moeten verschijnen.

Zodra u uw widget hebt ontworpen zoals u dat wilt, gaat u terug naar de Apple widgets-hub. Zodra u op de knop “+” klikt, zou de Widgetsmith-app als een optie moeten verschijnen, mogelijk onderaan de lijst. Klik erop.

6. Kies de grootte van het gereedschap dat u wilt toevoegen.

Als u zojuist een widget heeft gemaakt, kiest u de widget en klikt u op Widget toevoegen onder aan het scherm. Als u een middelgrote of grote widget maakt, bladert u naar rechts totdat u de juiste grootte hebt bereikt en drukt u op dezelfde knop. De tool wordt eerst als blanco weergegeven.

READ  Nintendo heeft de Switch Online-trailer (opnieuw) geüpload en het wordt nog steeds gehaat

7. Tik op de nieuw toegevoegde widget

Terwijl al je apps nog steeds trillen, tik je op de nieuwe tool. Widgetsmith zou de huidige naam van de lege widget moeten tonen, zoals ‘Kleine #1’. Tik op die naam en er verschijnt een lijst met alle kleine gadgets die je hebt ontworpen. Kies vervolgens de tool die je zojuist hebt ontworpen en die je eerder hebt hernoemd.

8. Druk weg op het widgetbewerkingsscherm – en geniet van de nieuwe schattige widget.

zo!

Je widget verschijnt als je op het scherm tikt om hem te maken, maar je kunt hem net als elke andere app verplaatsen. Als u op enig moment besluit dat u deze widget niet meer wilt, houdt u de widget ingedrukt en klikt u op Widget verwijderen.

U kunt dit proces herhalen voor zoveel UI-elementen als u wilt ontwerpen, in zoveel mogelijk vormen, maten en thema’s. Het is misschien vervelend, maar schoonheid is pijn!

Lees ook: Airdrop gebruiken (het is heel eenvoudig)

More from Madison Garrett
South Carolina vs Tennessee – Game Preview – 18 februari 2021
Vrijwilligers nr. 21 in Tennessee (12-5, 6-3 SEC) gastheren tweede plaats in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *