De Epic Games Store sluit 15 dagen gratis games door de Tomb Raider-trilogie op te geven

Als je een fan bent van pc-games en dat nog niet hebt gedaan, wil je misschien de Epic Games Store openen en De laatste batch van de 15-daagse gratis games-promotie is verstoord. Het is vooral je tijd waard, want in plaats van gebruikers een enkel adres te geven, zoals Shenmue III of toezicht houdenDe Epic Games Store is klaar om de volledig opnieuw opgestarte Tomb Raider-trilogie te spelen: Tomb Raider Year Edition-gameEn 20 jaar Rise of the Tomb Raider vieren, En Shadow of the Tomb Raider Ultimate Edition.

Eerder vandaag proberen om adressen aan uw digitale bibliotheek toe te voegen, was moeilijker dan het had moeten zijn, aangezien er aanhoudende serverproblemen volgden. gisteren Het is een elektronisch spel onderbreking, langzamere winkel. Het is onduidelijk of Epic Games nog steeds problemen heeft of dat mensen deze games echt willen, maar volgens de statuspagina zou alles nu soepel moeten verlopen.

Als je je afvraagt ​​hoe Epic Games het zich kan veroorloven om games gewoon op te geven, ga dan naar Documenten die eerder dit jaar verschenen als onderdeel van Juridische strijd met Apple Via de App Store. zoals Tim Sweeney Bevestig op TwitterHet bedrijf onderhandelt over een vast bedrag voor de weggeefactie in plaats van per exemplaar, dus plotseling is de miljardensoftware veel goedkoper.

We weten niet hoeveel het bedrijf Square Enix betaalt om Tomb Raider-games weg te geven, maar een Arkham-trilogie Winactie in 2019 Het kost het bedrijf slechts $ 1,5 miljoen – een relatieve daling in de groep in vergelijking met het geld Het is een elektronisch spel Het brengt, naast de waarde van het toevoegen van meer klanten aan de Play Store.

READ  Cyberpunk 2077 is "een ander spel" na console-update, zegt CDPR dev

Het kan gratis worden toegevoegd tot 6 januari om 11.00 uur ET, dus je hebt genoeg tijd om het te krijgen – tenzij je het bent vergeten en het nooit hebt gedaan, dus het is waarschijnlijk het beste om nu op de knop Ophalen te klikken.

Written By
More from Lesley Curry
Deze geweldige Nintendo Switch-bundel is terug met Mario Kart 8 voor Black Friday
De geweldige Nintendo Switch-bundel met Mario Kart 8 is terug voor Black...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *