De Europese Commissie stelt haar besluit om de overname van Activision Blizzard goed te keuren uit tot 22 mei

De Europese Commissie beslist of ze het goedkeurt of afwijst Microsoft neemt Activision Blizzard over Op 22 mei.

Oorspronkelijk gepland voor april, is de beslissing uitgesteld, zodat de commissie meer feedback van de concurrenten en klanten van Microsoft kan beoordelen alvorens een beslissing te nemen op de een of andere manier. Reuters.

Seizoen 02 – Call of Duty: Modern Warfare 2 & Warzone 2.0 Reloaded

Dit geeft Microsoft ook de tijd om zijn games en Activision Blizzard-titels aan andere diensten aan te bieden. Het heeft onlangs een deal gesloten met streamingbedrijven Boosteroid en Ubitus waardoor games van beide bedrijven toegang krijgen tot de diensten.

Er wordt aangenomen dat de commissie de deal zal goedkeuren, volgens eerdere rapporten.

Microsoft heeft Nintendo onlangs een 10-jarige deal aangeboden, waardoor Call of Duty-games op Switch-systemen worden uitgebracht. Hetzelfde aanbod is uitgebreid naar Sony, maar het bedrijf heeft alle aanbiedingen van Microsoft vanaf het moment van schrijven afgewezen. Hij ging zelfs zo ver dat hij verklaarde dat het bedrijf waarschijnlijk Call of Duty op PlayStation-platforms zou saboteren om meer klanten aan te trekken voor een verbeterde versie die voor Xbox-consoles is uitgebracht.

Het heeft ook een overeenkomst met Nvidia, die Microsoft- en Activision Blizzard-games op de GeForce Now-streamingdienst van de kaartmaker zal aanbieden.

Microsoft kondigde in januari 2022 aan dat het had ingestemd met de overname van Activision Blizzard in een deal ter waarde van $ 68,7 miljard. Indien geïmplementeerd, zal Microsoft het IP-adres van Call of Duty, Warcraft, Candy Crush, Tony Hawk, Diablo, Overwatch, Spyro, Hearthstone, Guitar Hero, Crash Bandicoot, StarCraft en nog veel meer bezitten.

READ  De 8 belangrijkste PS4-games die nu zijn verschenen

Written By
More from Aubrey Mason
Ocarina of Time pc-poort bereidt zich voor op release in februari
Zoom / Scènes als deze kunnen binnenkort je Windows-pc versieren. In november...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *