Path of Exile 3.21 releasedatum onthuld als Crucible league

De releasedatum van Path of Exile 3.21 is gepland voor begin april, waardoor het de perfecte tijd is om je buit op te halen in een van de beste gratis te spelen RPG’s zodra de bèta van Diablo 4 is afgelopen. De hele andere is in een komende livestream met Grinding Gear Games.

Path of Exile Crucible is de nieuwe uitbreidings- en uitdagingscompetitie die wordt geleverd met de Path of Exile 3.21-patch. De volgende update wordt volledig onthuld tijdens de livestream op 30 maart om 12.00 uur PT / 15.00 uur EST / 20.00 uur GMT / 21.00 uur CEST (houd er rekening mee dat het VK en Europa op deze datum overschakelen naar zomertijd).

Hoewel we er nog niet meer details over krijgen, toont de trailer van de naamonthulling hieronder een figuur die een soort formatie nadert, met lava die in een krater stroomt onder iemands massieve stenen beeld. Misschien kunnen we middelen verzamelen voor een speciaal crafting-systeem waarmee we zeldzame, aangepaste of unieke stukken kunnen maken tijdens het seizoensevenement?

De vorige League, Path of Exile The Forbidden Sanctum, heeft bewezen een van de meest populaire PoE-uitbreidingen in een tijdje te zijn; Grotendeels dankzij echt solide kernbalansupdates, genieten spelers van het opnieuw in evenwicht brengen van vijandelijke modifiers en revisie om buitdruppels consistenter en overvloediger te maken.

Zijn naamgenoot Sanctum Forbidden Sanctum-modus is zo’n hit dat GGG zegt dat het manieren overweegt om Path of Exile Sanctum permanent te maken in toekomstige toernooien, hoewel het merkt op dat dit niet zal gebeuren met POE 3.21.

READ  TIGERS SOFTBALL splitst Sint-Petersburg met een aanstaande 11-0 overwinning in Game Two

Als je genoten hebt van de Diablo 4-bèta en de terugkeer van Blizzard naar een goed doordachte en enigszins doordachte gameplay die enigszins doet denken aan Diablo 2, dan raad ik je zeker aan om Path of Exile te bekijken tijdens Diablo’s post-bèta-onderbreking. Path of Exile was tenslotte oorspronkelijk bedoeld als een soort liefdesbrief aan D2, en de duistere fantasiewereld en lonende gameplay-systemen bieden genoeg om te ontdekken en te genieten – en het is tenslotte gratis te spelen, dus waarom zou je het niet geven? een schot?

De releasedatum van Path of Exile 3.21 is 7 april op pc en Mac, en de Crucible-uitbreiding komt later op 12 april naar Xbox en PlayStation-consoles. Als gratis te spelen pc-game is de Path of Exile Crucible-uitbreiding ook gratis voor alle spelers, hoewel deze veel nieuwe cosmetische items en pakketten bevat die voor echt geld kunnen worden gekocht.

Absoluut iets om in gedachten te houden tijdens het wachten op de releasedatum van Diablo 4. Of bekijk meer van de beste games zoals Diablo op pc, of lees hoe Path of Exile Ruthless de meest geharde spelers van het genre terugwint met zijn pure zeldzaamheid.

Written By
More from Max Mcgee
Stardew Valley 1.5-update is ‘in the home stretch’
We wachten nu bijna een jaar op Stardew Valley 1.5 – sinds...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *