De favoriete Naughty Dog-game van The Last of Us-regisseur is ‘next’

De favoriete Naughty Dog-game van The Last of Us-regisseur is ‘next’

De co-regisseur van The Last of Us Part 2, die ook werkte als regisseur aan Uncharted The Lost Legacy en als ontwerper aan Uncharted 4, zegt dat hun favoriete Naughty Dog-game hun “volgende game” is, zoals The Last of Us pc blijft ontvang patches, waarschijnlijkheidscirkels The Existence of TLOU Part 3. Hoewel actie- en survivalgames de afgelopen 15 jaar of langer nietjes zijn geweest voor Naughty Dog, zou het volgende project van de studio iets heel anders kunnen zijn – of, zoals eerder aangekondigd, de multiplayer Last van ons.

The Game Awards, die dit jaar het Summer Games Festival organiseren, schrijven op Twitter en vragen volgers: “Wat is je favoriete Naughty Dog-game aller tijden?” Er zijn bijna duizend reacties, verspreid over het hele bedrijf van de studio, van The Last of Us Part 2 tot Jak and Daxter en Crash Bandicoot. Niemand leek echter tijd te hebben voor de Apple 2-hit Math Jam uit 1985.

Kurt Margenau, wiens werk bij Naughty Dog onder meer het ontwerp van games voor Uncharted 2, het regisseren van Uncharted The Lost Legacy en het co-regisseren van The Last of Us Part 2 omvat, geeft ook hun reactie. Als reactie op TGA “Wat is je favoriete Naughty Dog-game?” Duidelijk, Margenau in al zijn eenvoud en opwinding antwoorden “Volgende”, een kleine knipogende emoji toevoegend.

Wat zou het kunnen zijn? De studio heeft al een besluit genomen over de volgende game, maar merkt ook op dat de ontwikkelaar “verder gaat” van Uncharted, zegt Neil Druckmann, co-creator en co-president van The Last of Us van Naughty Dog. The Last of Us 3 blijft iets waar de ontwikkelaar mogelijk aan werkt, hoewel Druckman zegt dat dit afhangt van het feit of Naughty Dog een “meeslepend verhaal” kan vinden voor een mogelijke derde game.

READ  Dit computerspel is helemaal gratis, maar duurt niet lang

Er is ook gespeculeerd dat ND aan een nieuwe fantasiegame werkt, vanwege de ogenschijnlijke concept art die verborgen zit in The Last of Us Part 1. Van Naughty Dog, niet verbonden met de wereld van TLOU. Je kunt de concept-art van het fantasy-spel zien die wordt weergegeven in de onderstaande afbeelding:

Meer informatie over de multiplayer-spin-off van The Last of Us wordt later in 2023 verwacht, aangezien Naughty Dog momenteel een reeks The Last of Us-patches voor pc uitbrengt om verschillende technische en belastinggerelateerde problemen aan te pakken.

Als je het in de tussentijd moeilijk hebt met de pc-versie, probeer dan de beste Last of Us pc-instellingen. Je kunt ook alle veilige codes van The Last of Us krijgen, of misschien enkele van de andere beste horrorspellen proberen die momenteel beschikbaar zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *