De fictieve game van Vanillaware werd in 2019 aan het einde van de ontwikkeling geplaagd, zegt George Kamitani

De fictieve game van Vanillaware werd in 2019 aan het einde van de ontwikkeling geplaagd, zegt George Kamitani

Terug in maart 2019, uitgever atlus en ontwikkelaar Vanillewaar vrijgelaten 13 bewakers: Aegis Rim een introductiewat een betaalde ervaring is 13 bewakers: Aegis Rim De volledige game-ervaring. Hoewel het gedeelte Extra’s van het in-game-menu één opmerkelijke bonus bevat: een teaser trailer Voor de volgende geheel nieuwe Vanillaware-titel.

Nu, in gesprek met nintendorisch Over de aanstaande westerse release van GrimGrimoire eensMede-oprichter van Vanillaware, George Kamitani, zegt dat de langlopende titel aan het einde van de ontwikkeling is en een van Vanillaware’s grootste games tot nu toe zal worden.

In maart 2019 hebben we, om redenen waar ik niet op in zal gaan, alleen een inleiding uitgebracht 13 bewakers: Aegis Rim‘ Maar er stond een video van onze volgende titel in, ‘zei Kamitani.’ En nu is het eindelijk af. Hoewel ik niet de regisseur van deze titel ben, is het een van Vanillaware’s grootste producties, dus kijk er alsjeblieft naar uit.”

Kamitani vervolgde: “Eindelijk zal de titel waar ik nu aan heb gewerkt de komende jaren niet af zijn, maar zodra deze grote titel waarover ik je vertel af is, moet ik wat ontwikkelingspersoneel zoeken, dus de ontwikkeling van mijn project zal eindelijk in volle gang gaan.”

De platforms en het releasevenster voor de nieuwe titel moeten nog worden aangekondigd. Het enige bevestigde detail is dat het zal worden gepubliceerd door ATLUS.

READ  RGG Studio Boss legt uit waarom de Yakuza-serie is omgedoopt tot Like a Dragon in the West

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *