Corning heeft Samsung bevestigd dat de Galaxy S23 Gorilla Glass Victus 2 heeft

Corning heeft Samsung bevestigd dat de Galaxy S23 Gorilla Glass Victus 2 heeft

Meestal is het Samsung Als eerste in de smartphonebranche is Corning’s nieuwe Gorilla Glass geïntegreerd bescherming. een paar maanden geleden, Corning heeft Gorilla Glass Victus 2 onthuld Hij beloofde dat het onbreekbaarder zou zijn en tegelijkertijd dezelfde krasbestendigheid zou hebben. nu , Het bedrijf heeft bevestigd dat Gorilla Glass Victus 2 voor het eerst zal worden gebruikt In de volgende generatie Galaxy-smartphone.

Dit betekent dat het bestand Galaxy S23 De serie is voorzien van Corning’s Gorilla Glass Victus 2-bescherming aan de voorkant (boven het scherm) en achterkant. Deze nieuwe beschermingsplaat is gemaakt met behulp van een glasformule en biedt verbeterde valprestaties op ruwe oppervlakken zoals beton. Gorilla Glass Victus 2 is bestand tegen verbrijzeling wanneer het vanaf heuphoogte op een betonnen oppervlak valt. Er wordt ook beweerd dat het weerstand biedt vanaf een head-up op asfalt.

Corning zei dat Gorilla Glass Victus 2 ook gericht is op het milieu en validatie heeft bereikt van milieuclaims voor het bevatten van gemiddeld 22% pre-consumer gerecyclede inhoud. UL (Underwriters Laboratories), een onafhankelijk onderzoeks- en analysebedrijf, heeft deze bewering geverifieerd.

Stephanie Choi, Executive Vice President en Chief Marketing Officer Mobiele eXperience Businessbij Samsung Electronics,”De volgende generatie vlaggenschip Galaxy-smartphones zijn de eersten die Corning Gorilla Glass Victus 2 gebruiken, wat zorgt voor een betere duurzaamheid en tegelijkertijd verbeterde duurzaamheid.

READ  Rust-ontwikkelaar bespot dat banners worden geblokkeerd door de OTV-server

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *