De Fortnite-rekruteringscampagne van het Britse leger trekt zich terug vanwege de terugslag van spelers

De Fortnite-rekruteringscampagne van het Britse leger trekt zich terug vanwege de terugslag van spelers

Om zijn aanpassingsvermogen te bewijzen, wil het Britse leger graag Fortnite-spelers rekruteren, of dat was het tenminste. Berichten op sociale media en een trailer waarin de game 'Operation: Belong' wordt gepromoot, lijken te zijn verwijderd na reacties op een wervingscampagne gericht op het jonge publiek van de game.

Zoals gemeld EurogamerOperation: Belong kondigde een aangepaste kaart in bootcamp-stijl aan, gemaakt in Fortnite, die gepromoot zou worden door een reeks spraakmakende influencers voordat hij schijnbaar verdween. Het zag er ook goed uit, en dat is waarschijnlijk het raarste; De ontwerpers die eraan werkten, wisten wat ze deden.

Bericht dat inmiddels door de beheerder is verwijderd Leger banen ‘Kijk eens,’ stond er op het account. @elzthewitch En @yungfilly1 Strijd om de beste te worden in onze nieuwe Fortnite-ervaring Operation: Belong.” In de bijbehorende trailer waren Jonesy, het standaardhoofdpersonage van de game, en andere Fortnite-personages te zien die rennen, schieten en een hindernisbaan bewandelen. Het is onduidelijk of de Britten door zullen gaan. met de geplande live-uitzending van The Army, gepland voor morgen, woensdag 24 januari, en aangezien muzikant Yung merrieveulen en YouTuber en presentator Elz The Witch nu hun berichten hebben verwijderd om het evenement te promoten, betwijfelen we dat.

Eurogamer nam contact op met Epic Games voor commentaar en kreeg te horen dat de promotie “momenteel wordt gematigd”. Het blijkt dat je volgens de strikte regels van Epic Games niet mag ‘promoveren om bij het leger te gaan’ Regels voor Fortnite-eilandbouwerHet Britse leger zal dus zijn strategie in deze kwestie moeten heroverwegen.

READ  Wat is een 'Table-top Runway', de locatie van het dodelijke vliegtuigongeluk van Air India in Kozhikode?

Zorgt het spelen van Fortnite ervoor dat je je bij een echt leger wilt aansluiten? Zijn de snelle bouwtips die we tijdens het spelen hebben opgepikt überhaupt overdraagbaar naar zoiets als Royal Sappers Corp? Ga rechtstreeks naar het dichtstbijzijnde arbeidsbureau, dat u kunt vinden in het opmerkingenveld hieronder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *