De Froggy Chair Among Us Stardew Valley is een onwaarschijnlijke combinatie

Wanneer je voor het eerst op de boerderij komt, zijn je opgravingen bijna nooit om over naar huis te schrijven, maar de nieuwe Stardew Valley-mod zorgt voor een beetje plezier in de kleine omgeving. Stardo moder CommiEgg Ik heb de Froggy Chair en In Us Table gemaakt die … nou ja, de Froggy-stoel en het nachtkastje tussen ons in voegen, ter vervanging van de originele saaie stoel en nietjes-boerderijtafel in je starthuis. Als je bedenkt hoe lang het duurt voordat je betere meubels kunt kopen, laat staan ​​een groter huis dat bij hen past, is het een hele leuke manier om je thuis te voelen voordat je het huisje je eigen kunt maken.

Het was zeker een kwestie van tijd voordat de Froggy Chair in Stardew Valley terecht zou komen, gezien de onverwachte stijging in populariteit. Er is tot nu toe een verrassend gebrek aan mods tussen Us in the Life sim, afgezien van een die de geest van je dode grootvader in het spel toevoegt met een avatar van Among Us, dus waarom niet, en een die Gus in een bemanningslid verandert, wat lijkt op de een of andere manier vreemd passend.

Stardew Valley is misschien meer dan een half decennium oud, maar de mod-scene is nog steeds sterk – en de mods-parade zal de komende maanden waarschijnlijk nog groter worden. Eric Barone, maker van Stardew, zei dat de volgende update een gebruiksvriendelijke update is, ontworpen om het aanpassen van games gemakkelijker te maken met een nieuwe set tools.

READ  Bekijk deze zieke Half-Life x Metal Gear Rising: Revengeance Crossover

Dan is er het Solid Foundations-project. Dit is een raamwerk en een voortdurende inspanning om alles te vergroten, van processorcapaciteit tot het toevoegen van theater. Dit alles is erg handig, maar de beste Stardew Valley-mods bevatten ook enkele creaties voor de lol, zoals de ijswagenmod die elke middag smaak toevoegt en een geheel nieuwe NPC om te leren kennen.

Written By
More from Max Mcgee
De efficiëntie van de overdracht van coronavirus is ‘echt opvallend’, zegt Fauci
Fabrice Coffrini / AFP / Getty Images De Wereldgezondheidsorganisatie heeft donderdag een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *