Video: waarom je de Persona-serie op Switch zou moeten spelen

Foto: Atlus

Heb je deze week groot persoonlijk nieuws gemist? Nou, we hebben je iets goeds te vertellen! Persona 5 RoyalEn de Persona 4 GoldenEn de Persona 3 Draagbaar Ze komen allemaal naar Switch.

Vanaf oktober zal Persona 5 Royal de Switch beginnen over te nemen, met Persona 4 en 3 komen in 2023. Veel van deze personages zijn al eerder op zowel de 3DS als Switch verschenen in Persona SEn de Q2. karakterEn de Persona 4 Arena UltramaxEn de Persona 5 Strikers. De hoofdrolspeler van de beroemde Joker uit 5 werd het eerste DLC-personage voor de eerste Fighters Pass for Super Smash Bros.-spel Ultieme. Dat dit lang geleden is, is een understatement.

diepgaand lezen – Persona 3 Portable, Persona 4 Gold en Persona 5 Royal worden geruild

Dus waarom zou je Persona op de Switch spelen? Gelukkig is de mooie Zion hier om je te vertellen waarom, maar hij is niet de enige – hij voelt zich op zijn gemak bij een zeer bekende gast. John Cartwright, een voormalig videoproducent hier bij Nintendo Life en maakt nu deel uit van Goede vibes-spellen YouTube-kanaal sluit zich aan bij Zion op de bank voor een kopje en een schattig praatje over de Persona-serie (inclusief 1. karakter En beide versies van 2. karakter).

Het paar herinnert zich hun Persona-geschiedenis en bespreekt de voordelen van het bezitten van alle drie de games op het Nintendo Portable System. Dit zijn grote games, maar het pick-and-play karakter van de Switch zou spelers moeten aanmoedigen om het in bed te spelen, of lekker op de bank te liggen en het spel op hun gemak te spelen zonder zich zorgen te hoeven maken dat ze aan een scherm gebonden zijn.

READ  Super Smash Bros. Ultimate Director plaagt de laatste twee DLC-personages

Bekijk de video hieronder, zeg hallo tegen John en vertel ons wat je vindt van de komende Persona om over te schakelen in de reacties hier en op het kanaal!

diepgaande lezing

Written By
More from Aubrey Mason
35 jaar later werden 11 agenten veroordeeld wegens sensationeel doden van een ‘raja’
De rechtbank spreekt morgen haar vonnis uit Mathura: Elf politieagenten zijn veroordeeld...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *