De Galaxy Watch krijgt in juni de One UI 6 Watch-bèta

De Galaxy Watch krijgt in juni de One UI 6 Watch-bèta

Samsung heeft officieel zijn plannen bevestigd om One UI 6 Watch te lanceren voor het volledige assortiment Galaxy Watch-modellen gebouwd op Wear OS, met een bèta-release volgende maand.

Naast de aankondiging van nieuwe AI-functies voor de Galaxy Watch, bevestigde Samsung ook zijn plannen om de One UI 6 Watch-bèta in juni te lanceren. De update, die naar verwachting gebaseerd zal zijn op het onlangs aangekondigde Wear OS 5-besturingssysteem, zal beschikbaar zijn voor alle huidige Wear OS-gebaseerde Galaxy Watch-modellen.

Samsung legt uit:

Het One UI 6 Watch-bètaprogramma zal beschikbaar zijn voor gebruikers van Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro, Galaxy Watch6 en Galaxy Watch6 Classic in de VS en Korea via de Samsung Members-app.

Net als de afgelopen jaren zal de update voor gebruikers beschikbaar zijn via de Samsung Members-app, blijkbaar te beginnen in de VS en Korea.

Samsung zegt dat de update vanaf juni beschikbaar zal zijn, in lijn met het recente lek, maar alleen voor een beperkt aantal Galaxy Watch-bezitters. Dit is ook in lijn met voorgaande jaren, waar Samsung eerder het aantal gebruikers dat aan het programma kon deelnemen, had beperkt.

De volledige uitrol van de One UI 6 Watch zal “later dit jaar” plaatsvinden, waarschijnlijk ergens na de lancering van de Galaxy Watch 7-serie (die waarschijnlijk met de update zal komen). De serie gaat naar verwachting in juli in première.

Meer over Samsung:

Volg Ben: Twitter/X, DradenEn Instagram

FTC: We gebruiken automatische partnerlinks om inkomsten te genereren. meer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *