House of Golf 2 verschijnt op 25 juli voor PS5 en Xbox Series

House of Golf 2 verschijnt op 25 juli voor PS5 en Xbox Series

door
Willem D'Angelo
29 minuten geleden gepubliceerd / 90 keer bekeken

Ontwikkelaar Starlight Games is aangekondigd Golfhuis 2 voor zal worden gelanceerd PlayStation 5, Xbox-serie X|SEn Computer via stoom Op 25 juli.

Bekijk hieronder een trailer van de game:

Lees hieronder de speldetails:

Beleef een onvergetelijk partijtje golf Avontuur met Golfhuis 2– Het is niet zomaar een spel, maar een uitnodiging om blijvende herinneringen te creëren met familie en vrienden. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een nieuwkomer in virtuele groene ruimtes, dompel jezelf onder in een wereld vol uitdagingen en opwinding.

Daag je vaardigheden uit in verschillende boeiende omgevingen waar elke twist een nieuwe test van je vaardigheden is. Met talloze obstakels die je moet overwinnen, belooft elke speelsessie nieuwe spanning waarmee je je urenlang kunt vermaken.

Couchplay voor vier spelers

Verzamel maximaal vier spelers voor de ultieme game-ervaring op de bank. Golfhuis 2 Speciaal ontworpen voor levendige bijeenkomsten en familieplezier, voor een naadloze ervaring Multiplayer een handeling Dit is perfect voor feesten en spelavonden. Wie zal in uw huis regeren?

Meer dan 100 gaten

Met meer dan 100 zorgvuldig ontworpen holes om te spelen, biedt het spel eindeloos entertainment en verrassingen. Elke hole presenteert een unieke puzzel die wacht om opgelost te worden met de perfecte swing.

Trickpoint-systeem

Laat uw creativiteit en vaardigheden de vrije loop met ons innovatieve Trick Points-systeem. Toon je bekwaamheid met verbluffende schoten, stuiter door hoeken en trotseer de zwaartekracht om geweldige scores te behalen en je vrienden te verbazen.

Live toernooien en holes

READ  De Xbox Game Pass gaat Gato Roboto bekijken en we ontvangen binnenkort The Moon en Wargroove

Klaar om je moed te testen? Dompel jezelf onder in livetoernooien en neem deel aan een verscheidenheid aan dynamische toernooien voor spannende prijzen, van munten tot exclusieve skins en golfballen. Er is altijd een nieuwe uitdaging om te overwinnen en beloningen om te claimen.

Mis het niet: pak uw virtuele clubs en bereid u voor om uw stempel op de wereld te drukken Golfhuis 2!


Levenslange gamer en liefhebber, Willem D'Angelo Hij maakte voor het eerst kennis met VGChartz in 2007. Na jarenlang de site te hebben ondersteund, werd hij in 2010 aangenomen als junior analist, werkte hij zich op tot hoofdanalist in 2012 en nam hij in 2017 de hardwareschattingen over. Hij heeft zijn betrokkenheid uitgebreid. in de gaminggemeenschap door zelf inhoud te produceren Youtube kanaal En Twitch-kanaal. U kunt contact opnemen met de auteur Op Twitter @TrunksWD.

Meer artikelen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *