De gameplay in Minecraft Legends toont de invasie van Piglin in actie

Sommige ongepolijste Minecraft Legends-gameplay is getoond in Minecraft Live 2022, en ze geven ons de beste kijk op het strategiespel tot nu toe. Het wordt volgend jaar uitgebracht, het neemt de werelden van Minecraft en verandert ze in een heel ander genre, en de gameplay raakt hier zeker thuis.

Er zijn veel coole nieuwe details, mobs en mechanica te zien in Minecraft Legends, zoals de Regal Tiger-rijbare maffia, een nieuwe maffia voor de game. De screenshots tonen ook de Well of Destiny, het “thuis weg van huis” van de speler tijdens Minecraft Legends.

Minecraft Legends verandert ook de manier waarop je omgaat met en bronnen van de wereld verzamelt. In plaats van blok voor blok te zijn zoals in het hoofdspel, laat Minecraft Legends je elk stuk afzonderlijk middelen verzamelen, zodat je meer kunt verzamelen over langere tijdsintervallen. Je kunt zelfs tussen bomen springen, zodat je de Tarzan in je kunt leiden. De wereld wordt ook willekeurig gegenereerd, net als het vanillespel, dus de traversal zal voor elke speler anders zijn.

Je kunt een eerste blik werpen op enkele van de ononderbroken Minecraft Legends-gameplay hieronder (vanaf ~ 44 minuten):

Allay-kisten zullen ook over de hele wereld worden verspreid, en het vinden ervan kan je valuta en middelen voor je avontuur opleveren.

Uiteindelijk brengt de gameplay in Minecraft Legends ons naar de basis van Piglin, die toevallig een brug moet bouwen om er te komen, met behulp van eerder verzamelde middelen. Je kunt vervolgens groepen mobs bouwen om je kleine leger samen te stellen uit de populaire Minecraft-mobs om het op te nemen tegen de Piglins, die je vervolgens naar de strijd kunt leiden en je eigen interne strategiespel kunt leiden.

READ  Skate 4 wordt "binnenkort gelanceerd" met gebruikersinhoud "in het centrum"

Er is ook een aantal interessante wereldreizen in Minecraft Legends, waar wat gras je kan versnellen, terwijl stuiterende platforms je gemakkelijk door grote gaten of het beklimmen van heuvels kunnen sturen.

Als dat nog niet genoeg nieuws is voor Minecraft Live, hebben we alle details van de releasedatum van Minecraft Dungeons Seizoen 3 en hebben we alles afgerond wat ook in Minecraft Live 2022 werd onthuld.

Minecraft Legends wordt ergens in het voorjaar van 2023 uitgebracht, maar je kunt het gesloten houden voor het verhaal over de releasedatum van Minecraft Legends wanneer meer specifieke details over de datum worden onthuld. Of bekijk onze lijst met de beste knutselgames op pc van dit jaar.

Written By
More from Max Mcgee
Minecraft-spelers hebben Attack on Titan’s Shiganshina opnieuw gemaakt in schaal 1: 1
Als ik naar de Minecraft-community kijk, vraag ik me vaak af of...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *