De Gates versloegen de Coyotes met 3-1 om hun winning streak voor drie wedstrijden voort te zetten

GLENDAL, Arizona (AFP) – Conor Helbuick blokkeerde 26 schoten en de Winnipeg Jets wonnen dinsdagavond hun derde wedstrijd op rij door de Arizona Coyotes met 3-1 te verslaan.

Evgeny Svichnikov, Pierre-Luc Dubois en Nikolai Ellers scoorden voor Gates. Ehlers scoorde 45 seconden voor aanvang in een leeg net.

Shayne Gostisbehere stal de puck op de blauwe lijn en scoorde zonder hulp om Arizona op het bord te zetten in 6:41 van de derde. Het was het zesde doelpunt van Justiesberg dit seizoen. Karel Vimelka heeft 46 reddingen.

Coyote is dit seizoen in eigen huis gedaald tot 2-11-1. Arizona heeft het slechtste record in de NHL op 6-22-3.

Met de competitie vastgelopen rond de vakantie, speelde Arizona voor het eerst sinds 28 december. De Jets waren er op uit om zondag in Las Vegas in overwerk met 5-4 te winnen.

Svechnikov scoorde zijn derde doelpunt van het seizoen met één pass van Josh Morrissey om 17:34 uur van de eerste helft.

Dubois scoorde om 14:40 van de tweede helft, toen het machtsspel van Gates op het punt stond te eindigen. De puck ging over Vejmelka, met Ilya Lyubushkin in het strafschopgebied.

Misschien op zoek naar wat momentum, begon de coach van Arizona, Andre Torini, Vemilka in het doel te scoren. Hij stopte 46 schoten in het scoren van zijn eerste NHL close in Winnipeg op 29 november, in een 1-0 overwinning.

sneeuwvlokken

The Jets: Winnipeg speelt in januari acht van de eerste negen wedstrijden op de weg. … De reeks van drie wedstrijden op rij van de Jets eindigde met ten minste één Powerplay-doelpunt, want het doelpunt van Dubois kwam recht op het einde van de strafschop voor Lyubushkin.