Inwisselpagina voor Xbox Store-cadeaubonnen wordt niet geladen of code werkt niet

In de afgelopen uren hebben Xbox-gebruikers ernstige problemen ondervonden met de Xbox Store, waardoor game-aankopen en het inwisselen van cadeaubonnen worden beperkt.

Volgens meerdere rapporten wordt de verzilveringspagina van de Xbox Store-cadeaubon niet geladen of werkt de code niet voor veel spelers. Naast het bovenstaande kun je geen games kopen of in-game aankopen doen.

Xbox Store-cadeaubon Inwisselen pagina Probleem: laadt niet of codes werken niet

Servers die de Xbox Store hosten, lijken problemen te ondervinden, waardoor spelers hun cadeaubonnen niet kunnen claimen (1En 2En 3En 4En 5En 6En 7En 8).

Codeherstel werkt niet. Geen servicecrashfout?

Hallo, ik probeer de gouden token van 12 maanden te verzilveren zonder succes. ik heb xboz zelf via de winkel geprobeerd, maar het draait de wachtschijf gewoon ongeveer 3 minuten voordat hij een fout zegt en het later opnieuw probeert.

Ik heb geprobeerd dit op pc te doen door naar verlossen.microsoft.com te gaan, maar ik krijg hier alleen een wit scherm en na een minuut verschijnt mijn profiel, maar geen plaats om de code in te voeren.
bron

Volgens rapporten stopte voor sommigen de pagina waarop ze de codes claimen helemaal niet meer. Ondertussen wordt voor anderen, zelfs als de pagina is geladen, het token als ongeldig beschouwd.

FWIW Ik zit in hetzelfde schuitje en heb het via hun website geprobeerd, de app is ook op pc en XBOX. Ik kan het niet eens uploaden naar de pagina waar je de sleutel indient. Dus het moet weer een van de glorieuze domheid van Microsoft zijn.

Je blijft me verbazen over hoe verschrikkelijk hun sites/apps zijn. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst geen probleem met ze had.
bron

READ  Xbox Live Down om games en meer uit te brengen, onderzoek van Microsoft

De lijst met gekochte games werkt niet, het is niet mogelijk om games te kopen of in-game aankopen te doen

Een ander afgeleid probleem is dat spelers geen games kunnen kopen in de Xbox Store of in-game aankopen kunnen doen. Ze hebben ook geen toegang tot de lijst met games die zijn gekocht om te downloaden (1En 2En 3).

bron

Ik heb een paar uur geleden mijn gloednieuwe Series S gekregen. Stel mijn bestaande account in en voltooi alle updates (Xbox-systeem, winkel, enz.). In mijn games en apps zie ik geen games om te downloaden en ze verschijnen niet in mijn bibliotheek. Ik heb de winkel geprobeerd en er zijn geen installatie-opties voor games die ik bezit, gratis of te koop. Weet iemand een oplossing?
bron

Het Xbox-team is op de hoogte van de problemen

Het Xbox-team is al op de hoogte van de gemelde problemen, aangezien dit wordt weergegeven op de huidige statuspagina van het bedrijf.

xbox-store-cadeaubon-pagina-inwisselen-niet-of-code-niet-werkend
bron

Dus voorlopig blijft het alleen wachten tot ze het falen van hun servers hebben opgelost en dat Xbox Store-gebruikers hun services weer normaal kunnen gebruiken.

Ten slotte zullen we dit artikel bijwerken naarmate er meer gerelateerde updates verschijnen om u op de hoogte te houden. Blijf in contact.

Uitgelichte afbeelding: X-Box

PiunikaWeb begon als een website voor onderzoekstechnologiejournalistiek met een primaire focus op “breaking” of “exclusief” nieuws. In een mum van tijd hebben onze verhalen Forbes, Foxnews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors en nog veel meer opgepikt. Meer weten over ons? Ga hierheen.

READ  Maid Of Sker krijgt een Xbox Series X-update en een nieuwe modus

Written By
More from Vanessa Hale
De ontwikkelaar van Dying Light 2 bevestigt de voortdurende release van PS4 en Xbox One
afstand Cyberpunk 2077 Vorig jaar uitgebracht in minder dan uitstekende staat op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *