De gelekte afbeelding van de Samsung Galaxy Z Fold 6 toont een breder coverdisplay

De gelekte afbeelding van de Samsung Galaxy Z Fold 6 toont een breder coverdisplay

De eerste praktijkafbeelding van de Galaxy Z Fold 6 is gelekt, waaruit blijkt dat Samsung iets levert waar Galaxy Z Fold-gebruikers al jaren om vragen. De aankomende opvouwbare telefoon heeft een breder coverscherm dan de Galaxy Z Fold 5.

Een afbeelding van de Galaxy Z Fold 6 toont een coverdisplay dat breder is dan dat van de Galaxy Z Fold 5

Eerder vandaag lekte het ontwerp van de camera aan de achterkant van de Galaxy Z Fold 6 uit. Nu kun je erop vertrouwen Deel Tipster Ice Universe De eerste volledige afbeelding van de Galaxy Z Fold 6. Het toont de voorkant van het toestel en vergelijkt deze met de Galaxy Z Fold 5. De aankomende opvouwbare telefoon zal blijkbaar een breder coverdisplay hebben, wat gelijk staat aan het weergeven van de Galaxy Z Fold 5's bedek het scherm aan één kant van de randen.

Dit zou de typervaring op de Galaxy Z Fold 6 moeten verbeteren. Het lost ook problemen met de beeldverhouding op die in sommige apps en games voorkomen. In de afbeelding hierboven zie je links de Galaxy Z Fold 5 en rechts de Galaxy Z Fold 6. De aankomende opvouwbare telefoon lijkt scherpere hoeken van de behuizing en het omslagdisplay te hebben.

Bekijk onze recensie van de Galaxy Z Fold 5 en zijn coverdisplay in de onderstaande video. Het verhaal gaat verder na de video.

Specificaties van de Galaxy Z Fold 6-telefoon zijn gelekt

De verwachting is dat de Galaxy Z Fold 6 een opvouwbaar scherm zal hebben met een minder uitgesproken vouw, iets wat gebruikers ook eisen. Er wordt verwacht dat het dezelfde camera's zal gebruiken als de Galaxy Z Fold 5, dus er zal mogelijk geen merkbare verbetering in de camerakwaliteit optreden.

READ  Komt er WWE 2K23?

Samsung lijkt de Galaxy Z Fold 6 te hebben uitgerust met een Snapdragon 8 Gen 3-processor. Hij zou ook een iets grotere batterij kunnen hebben, een IPX8-waterbestendigheid en snel opladen van 25 W. Het aankomende opvouwbare vlaggenschip van Samsung zal waarschijnlijk debuteren met op Android 14 gebaseerde One UI 6.1.1-software.

Het zou ook een titanium frame en Gorilla Glass Armor-schermbescherming kunnen hebben, vergelijkbaar met de Galaxy S24 Ultra. Het zou ook kunnen komen met de belofte van zeven jaar Android OS- en beveiligingsupdates. De telefoon wordt op 10 juli 2024 aangekondigd tijdens Samsungs aankomende Galaxy Unpacked-evenement in Parijs.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *