Call of Duty: Black Ops 6 wordt niet vergrendeld achter de nieuwe Xbox Game Pass-laag

Call of Duty: Black Ops 6 wordt niet vergrendeld achter de nieuwe Xbox Game Pass-laag

Microsoft heeft bevestigd dat Call of Duty: Black Ops 6 beschikbaar zal zijn voor alle Game Pass-niveaus.

“Bij de lancering zal Call of Duty: Black Ops 6 speelbaar zijn op Xbox en pc voor Xbox Game Pass Ultimate-leden en PC Game Pass en Xbox Game Pass voor consoleleden”, vertelde een woordvoerder van Microsoft eerder vandaag aan Eurogamer.

Call of Duty: Black Ops 6 | 'De waarheid liegt' | Onthulling van de trailer van de Live Action-game.Kijk op YouTube

Het bedrijf bevestigde aanvankelijk dat Call of Duty: Black Ops 6 eerder deze week op de eerste dag naar Game Pass zou komen, nadat informatie eerder dan gepland was gelekt. Sommigen vroegen zich destijds echter af of Microsoft het debuut van de game zou kunnen gebruiken om de prijzen of de niveaustructuur van Xbox Game Pass op de een of andere manier te veranderen.

Sinds vorige week zetten Microsoft en Activision gestaag de toon voor de Call of Duty van dit jaar. Een teasersite bekend als TheTruthLies.com Onlangs zijn ze op internet verschenen, waar bezoekers met enkele knoppen op een televisietoestel kunnen spelen. Op elke zender zijn mysterieuze beelden te zien, met scènes als de verminking van Mount Rushmore.

Het Call of Duty-team deelde ook een live teaser voor de komende game, die je hierboven kunt zien. “Als dit de waarheid is waarnaar je op zoek bent, kijk dan in het donker 🔥”, luidt de beschrijving. “De waarheid liegt.”

Eerder werd gemeld dat Black Ops 6 de Golfoorlog zal bevatten. We zullen een duidelijker beeld krijgen van wat ons te wachten staat wanneer Microsoft volgende maand zijn presentatie van een uur gewijd aan Black Ops 6 organiseert. Hier gaan we dieper in op de gameplay van de volgende grote Call of Duty-game, waarbij Microsoft het een “donker nieuw hoofdstuk” voor de Black Ops-serie noemt.

READ  Xbox biedt een update voor zijn Friends & Family-abonnement voor Xbox Game Pass

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *