De geweldige Terraria ziet eruit als een heel ander spel

Heb je Terraria ooit zo indrukwekkend zien bouwen dat je het bijna niet herkent als het spel dat je doet? De nieuwste bouwer-enthousiasteling Lady Forestia maakt een geweldig gebruik van perspectieftrucs om de 2D-bouwspelomgeving te transformeren in wat lijkt op een volledig gerealiseerde 3D-scène, met een enigszins duizelingwekkende rondleiding door hun kleine dorp met een meer, geplaveid pad, pompoen patch, en meer.

video geplaatst door Mevrouw Forestia op Twitter Het toont het prachtige gebouw, waar het personage van de speler buiten een prachtig stenen en houten gebouw in een bos staat. Door slim gebruik van blokplaatsing lijkt het alsof bomen op de loer liggen in de schaduw achter de structuur, terwijl de grond onder de speler is aangelegd met blokken die de indruk wekken van een stilstaand meer dat zich uitstrekt naar de camera, omringd door suikerrietplanten.

Mevrouw Forestia klom vervolgens een ladder in een rotsachtige tunnel, met een slimme teleporter die werd gebruikt om reizen door de grot op de achtergrond weer te geven. Toen liepen ze door een nogal pittoreske straat in een gehucht, over een stenen brug over een kronkelende rivier, en staken over wat leek op een plaatselijke kerk en een tuin met banken en een veranda.

Dan komen ze aan in een spookachtig deel van de stad, met enkele huizen die een zeer spookachtige sfeer uitstralen en een enorme pompoenplek vol met steeds grotere Jack-o-lanterns met een verscheidenheid aan dwaze en angstaanjagende uitdrukkingen. Het slimmere ondergrondse gebouw geeft echter de indruk van een ruig, geplaveid pad dat door een pompoenveld slingert, terwijl de tour zijn einde nadert.

READ  Fanfilm Forza Horizon legt de magie van deze serie vast

Het is een geweldig stukje creativiteit – en het is maar een onderdeel van complete constructie, waar Lady Forestia naar eigen zeggen drie maanden aan heeft gewerkt sinds de pc-versie van de indiegame live ging. Het is de moeite van het bekijken waard, want het heeft een bloeiend gebied vol roze en paarse bomen met een gigantisch cakehuis en een neushoorn, en een enigszins verrassend Inferno-kasteel, compleet met een gigantisch skelet.

Lady Forestia maakt gebruik van Terraria’s Journey-modus, waarmee spelers eenvoudig toegang hebben tot alle gamematerialen en hen in staat stellen om survivalgame-elementen uit te schakelen, om vrijelijk deze verbluffende en opvallende landschappen te bouwen. Ze bespreken momenteel wat ze moeten doen en vragen hun volgers of ze naar ‘Purple Mushroom Region of Modern City’ moeten gaan?

Als deze slimme perspectieftrucs je doen kwellen voor die extra dimensie, heeft een fan Terraria in 3D nagebouwd, met een enigszins intimiderend effect. In ander Terraria-nieuws heeft Re-Logic onlangs een samenwerking aangekondigd om de Terraria graphic novel-serie te creëren.

afbeelding tegoed: Mevrouw Forestia op Twitter.

Written By
More from Max Mcgee
Ghostwire: releasedatum Tokyo lekt op YouTube
Het lijkt erop dat Ghostwire: Tokyo, het spookachtige nieuwe actie-avontuur van Evil...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *