Dus, hoe spreek je “leef een leven” uit?

Foto: Nintendo / Square Enix

We zijn grote fans van de subtiele taalvragen over deze onderdelen, en als ze videogames bevatten, des te beter. Of dat Woordenschat van Nintendo-gerelateerde gamesEn de Uitspraak van Pokemonof ontdek Hoe spreek je de naam Safe Link bewust uitWe bespreken altijd wanneer het zover is woorden.

Een recent dilemma waardoor we onze hoofden moesten krabben en erover begonnen te oordelen “O, hoe zeg je dat – ik weet nooit wat de juiste manier is!” Bij het bespreken van de game is de HD-2D Switch van Square Enix een remake van de Super Famicom RPG leef levend.

We hebben het geluk gehad dat we de laatste tijd veel tijd met haar hebben doorgebracht – en je kunt meer te weten komen over onze mening over het spel op leef levend Praktijkvoorbeeld (Spoilers: tot nu toe zijn we er dol op) – maar we weten nog steeds niet zeker hoe we de naam van het spel moeten zeggen. Al die jaren dat Super Famicom exclusief is geweest, kunnen we lachen om onze onwetendheid, maar nu de game officieel naar het westen komt op 22 juli, is het een nog dringender kwestie van uitspraak!

mensen in Nintendo Treehouse-video dat volgde op juni Nintendo Direct Mini: Partnershow? Verklaar iedereen die leeft als “Jeff”gezien de grondige mediatraining die Nintendo-medewerkers volgen om ervoor te zorgen dat ze de volledige en juiste titels gebruiken bij het bespreken van hun games – wat Nintendo Power Podcasts vooral interessant maakt bij het bespreken van games zoals Rhythm of Hyrule: The Crypt of Necrodancer met The Legend of Zelda – We verbeeldden het ons Jeff Jeff is onze weg zou moeten om het te zeggen in plaats van Gever gevenDat is wat we al een tijdje zeggen.

READ  Nintendo Switch Online releasedatum + uitbreidingspakket en prijzen onthuld
LiveALive-schermschakelaar 02
*fluit het goede, het slechte en het lelijke* (Foto: Nintendo/Square Enix)

Maar, zoals we heel goed weten, hoe bedrijven zeggen dat we dingen moeten zeggen en hoe de meeste mensen zeggen dat het twee totaal verschillende dingen kunnen zijn. Dus, we leggen het je voor, beste Nintendo Life-lezers: Hoe zeg je een leven leiden?

Laat het ons weten in onderstaande enquête.

Diepgaande lezing:

Written By
More from Aubrey Mason
Unlock3: What Will Reopen, What Stays Shut
Scholen, hogescholen en coachingsinstellingen blijven gesloten tot 31 augustus. New Delhi: De...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *