De gezonde concurrentie tussen Suryakumar Yadav en Shreyas Iyer zal de lat voor hun games hoger leggen: Deep Dasgupta

De voormalige Indiase cricketspeler Deep Dasgupta zei dat de gezonde concurrentie tussen Suryakumar Yadav en Shrias Air de lat hoger zou leggen voor hun spel en de lat die ze voor elkaar zouden leggen.

Mannen van Indiase vleermuizen Suryakumar Yadav (links) en Shrias Ayer (Reuters Images)

Hoogtepunten

  • Deep Dasgupta zei dat de hit van Shrias Air in T20I is veranderd sinds de komst van Suryakumar Yadav
  • De competitie legt de lat hoger voor zowel de gameplay van Iyer als Suryakumar: Deep Dasgupta
  • Depp Dasgupta gelooft dat Shrias Aire als vierde zal toeslaan tegen Engeland in zijn eerste ODI-wedstrijd

De voormalige Indiase wiki-keeper Deep Dasgupta zei dat de gezonde concurrentie tussen Suryakumar Yadav en Shrias Air hun gaming naar een heel ander niveau zal tillen.

De opmerking van Deep Dasgupta kwam voor de start van de ODI-serie van drie wedstrijden tussen India en Engeland. De cricketspeler die commentator werd, dacht dat Shrias Iyer de vierde plaats zou behalen voor India in de wedstrijd van dinsdag in Pune.

Met name Suryakumar Yadav speelde op de derde plaats in de laatste 2 T20I’s tegen Engeland, terwijl Shreyas Iyer zowel onder de indruk was als hij de ranglijst verzwakte. Shrias, die meestal vleermuizen in de top vier staat, behaalde de vijfde en zesde plaats op T20Is. Rishabh Pant speelde tegen Mumbai-slagman.

Deep Dasgupta merkt op dat de slag van Shreyas Iyer op de T20I is veranderd sinds de komst van Suryakumar Yadav in het team.

“Shreyas begint voor mij op nummer 4. De HIs ODI-nummers op # 4 zijn behoorlijk indrukwekkend. Ja, Surya doet mee. Dit is een heel gezonde wedstrijd. En als je ernaar kijkt, nadat hij bij Surya is binnengekomen, raakt hij Shreyas hij is veranderd in T20I. Als je naar zijn slagfrequentie kijkt. En zijn cijfers, hij ziet eruit als een andere batsman. Ik denk dat de concurrentie beide spelers ertoe zal aanzetten om hun spel en de lat die ze voor elkaar leggen te verhogen, “zei Depp Dasgupta Sport vandaag.

READ  ‘Riverdale’ Spinoff-serie ‘Katy Keene’ geannuleerd bij The CW

Aan de vooravond van de opening van de serie bevestigde Virat Kohli dat het Indiase openingsduo aan de wedstrijd deelnam. Hij zei dat Rohit Sharma en ervaren Shekhar Dhawan hun deuren naar India zullen blijven openen in de vorm van meer dan 50 jaar.

“Shekhar Dhawan en Rohit Sharma gaan definitief open”, zei Kohli in zijn virtuele pre-match conferentie. “Als het op ODI aankomt, twijfel er niet aan. Ze zijn de afgelopen jaren geweldig geweest.”

Virat Kohli zal naar verwachting binnenkomen op de reguliere nummer 3-plek en het zal interessant zijn om de slagvolgorde te zien van de rest van de spelers die in Eleven zijn geselecteerd.

More from Madison Garrett

Spring College Football Games 2021 – Verhaallijnen om dit weekend te bekijken

07.30 uur ET ESPN-personeel Nu april ten einde loopt, zal dit weekend...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *