Xbox Network is de nieuwe naam voor de online-infrastructuur voor consoles

Late avond, Het nieuws brak met toestemming van The Verge Microsoft was bezig met het hernoemen van zijn onlinediensten, waarbij de naam Xbox Live werd verwijderd ten gunste van de verwijzing naar zijn infrastructuur als het Xbox-netwerk. Gebruikers van Dashboard-bèta hebben gemerkt dat de naam Xbox Live is vervangen door “Xbox Network” voor functies zoals het uploaden van screenshots, enz.

Heeft Microsoft hierop gereageerd?

Ja, met een Microsoft-woordvoerder die een verklaring aflegt aan The Verge over de verandering in het Xbox-netwerk. In deze verklaring zegt Microsoft: “De update van” Xbox Live “naar het” Xbox-netwerk “is bedoeld om de kernservice te onderscheiden van het Xbox Live Gold-lidmaatschap.

Dit sentiment wordt nog meer weerspiegeld in een aanvullende verklaring Het werd vanmorgen vrijgegeven aan Eurogamer, En velen gingen er natuurlijk van uit dat dit nieuws de dood van de Xbox Live-naam betekende. Microsoft vertelde Eurogamer: “Xbox Live gaat niet weg. We maken voortdurend aanpassingen om een ​​eenvoudiger en beter beschrijvend berichtensysteem voor Xbox-apparaten in verschillende regio’s te creëren. Geen van deze ervaringen of functies zal veranderen als onderdeel van deze updates.”

Hoewel Microsoft Xbox Live verzekert dat het nergens heen gaat, zorgt het wijzigen van de naam van de Xbox-netwerkinfrastructuur ervoor dat het Xbox Live Gold-abonnement er niet consistent uitziet met de merknaam. Als het live-gedeelte voor de meerderheid wordt geschrapt, kan het abonnement ook Xbox Gold worden genoemd.

Lees verder: 9 Beste Xbox-serie X | S racegames

Een deel van de berichtgeving die u op Cultured Vultures vindt, bevat gelieerde links, die ons kleine commissies opleveren op basis van aankopen die zijn gedaan tijdens het bezoeken van onze site. We behandelen gamingnieuws, filmrecensies, worstelen en meer.

READ  Bereid je voor, Halo Infinite's Craig krijgt een serieuze make-over
Written By
More from Vanessa Hale

De beste Xbox One X Black Friday-deals

Als je geduldig hebt zitten wachten om een ​​nieuwe gadget, kledingstuk, gameconsole,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *