De Google Home-app toont direct de aan / uit-status van de lichten in huis

Google is de laatste tijd bezig geweest met het updaten van de Google Home-applicatie. Nu is er nog een handige functie toegevoegd.

Download de update voor Google Home

Vorige week is het donkere thema bijvoorbeeld eindelijk uitgerold naar Google Home, dat veel zachter is voor de ogen in het donker. Daarnaast is er een gecentraliseerde camerapagina en vind je nu diverse knoppen voor je smartphone in het snelmenu van Android 11. Android 11 is nu in beta en wordt binnenkort gelanceerd, dus dat merken we niet zo veel. En nu heeft Google nog een handige functie toegevoegd.

Voorheen moest je, wanneer je de aan / uit status van de lampen wilde checken in de Google Home app, de betreffende lamp openen binnen de app. Onder het lamppictogram zaten alleen knoppen om de lamp aan en uit te zetten. Dat gaat veranderen. De app laat direct zien wanneer een lamp aan of uit is. Als de lamp aan is, is het meeste pictogram geel en kun je de knop zien om de lamp eronder uit te schakelen. Als de lamp uit is, is slechts een klein deel geel en staat er dat je de lamp kunt inschakelen.

Deze handige functie wordt nu uitgerold naar de Google Home-applicatie op zowel Android als iOS. Hiervoor hoef je geen update te downloaden: dit is allemaal aan de kant van Google geregeld.

Een leuke toevoeging is dat deze functionaliteit ook werkt met slimme stekkers en stekkerdozen. Dergelijke apparaten worden meestal gebruikt voor domme lampen (dwz lampen zonder internetverbinding), zodat u snel kunt zien wat de status is van die gekoppelde apparaten.

READ  Nationale dag om geld te leren: gezamenlijk alle ouders met financiële zorgen bereiken via een humanitaire aanpak

Inmiddels is er weer een scherm toegevoegd aan de Google Home-app. Lukt het de app niet meteen om een ​​apparaat toe te voegen, dan krijg je een aantal opties voorgeschoteld. Die opties zijn: Chromecast, camera, display, deurbel, lamp, slot, stekker, sensor, rookmelder, luidspreker. Thermostaat en wifi.

More from Madison Garrett

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *