Call of Duty Black Ops Cold War: Zombies, Warzone Truck Easter Egg en meer

De Call Of Duty Black Ops Cold Was wordt eindelijk onthuld terwijl de wereld zich opmaakt voor een release op 13 novemberth. De vele trailer voor de game werd eindelijk onthuld na een lange zoektocht naar dezelfde. Nu is er aanvullende informatie over het spel opgedoken en vindt er ook een verrassingspaasei zijn weg naar Warzone.

Om te beginnen was er een paasei dat spelers waarschijnlijk hebben gemist pawntakespawn.com. Dit was de site die werd gebruikt om de aanwijzingen voor de onthulling van de trailer te onthullen. Toen de kat eenmaal uit de zak was, bleef hij in het stof. Maar er was nog iets dat Treyarch voor ons in petto had.

Blijkbaar bestaat er een uitgebreid proces voor een paasei op de website waarmee spelers een vrachtwagen met een Koude Oorlog-thema kunnen ontgrendelen in Call Of Duty Warzone. Bekijk de video hieronder van YouTuber ‘De gamingrevolutie‘om te begrijpen hoe je het moet aanpakken.

Details van Call Of Duty Black Ops Cold War Zombies

Elders is er veel meer informatie beschikbaar gekomen over de aankomende Zombies-modus in Black Ops Cold War. De game werd onlangs door ESRB beoordeeld als ‘Mature’ zoals ze schreven “Een zombiemodus toont ook onthoofding en verbrokkeling, aangezien spelers wapens en geweren met bladen gebruiken om hordes ondode soldaten / wezens te doden.

Bovendien tweette de populaire YouTuber ‘Glitching Queen’ onlangs

Dit had kunnen betekenen dat de game de verhaallijn ‘Ancient Evil’ voortzet. Maar aangezien de game beloofde een compleet nieuw Zombie-avontuur te geven, was het hoogst onwaarschijnlijk dat dit zou gebeuren.

READ  South Carolina vs Tennessee - Game Preview - 18 februari 2021

Een zombies-modus was ook geruchten om in Warzone aan te komen. Black Ops Cold War moest altijd deel uitmaken van Warzone in plaats van een aparte BR-game te hebben. Geruchten had gesuggereerd dat er binnenkort een Russische kaart in Warzone zal zijn. Volgens ‘The Gaming Revolution’ zal er ook een Zombie Royale-modus zijn weg vinden naar Warzone. Hij geloofde ook dat de onthulling van de Zombies in Warzone zal plaatsvinden. Bekijk de onderstaande video om de tijdlijnen van de aankomende Zombies-modus te begrijpen.

Veel streamers hadden al toegang tot BO CW, wat mogelijk de reden was dat een gameplay-opnames is onlangs online gelekt. Populaire streamer die Dr Disrespect had geweldige dingen erover te zeggen en het betekent alleen maar meer goed nieuws voor de ontwikkelaars. Het avontuur uit de jaren 80 ziet er nu zeker veelbelovend uit en fans kunnen niet wachten om het in handen te krijgen.

Akshay Patel

Ik ben dol op allerlei soorten spelletjes. Meestal vind je me terloops samen met mijn team om de meest willekeurige spellen ooit te spelen. Oh, en daar kan ik ook wel eens over schrijven

More from Madison Garrett

Ghost Of Tsushima 1.1 update volgende week, voegt gratis legendes coöpmodus toe en meer

Ghost of Tsushima’s 1.1-update arriveert op vrijdag 16 oktober, heeft ontwikkelaar Sucker...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *