De gratis game van vandaag in de Epic Store omvat een nacht in het bos

Nog een dag, nog een gratis spel van de Epic Games Store als onderdeel van zijn 15 dagen gratis games vakantiepromotie. Vandaag een geweldige Indie spel valt onder de beperkte korting van 100%.

Vanaf nu heb je 24 uur om Night in the Woods voor jezelf te claimen in de Epic Games Store. U kunt de RPG-spel in de gratis games-gedeelte van de winkel, en je hebt tot 28 december om 8:00 PST / 11:00 EST / 16:00 GMT de tijd om dit te doen, wanneer de volgende game binnenkomt. Een charmante avontuurlijk spelNight in the Woods gaat helemaal over het verkennen van het rustige stadje Possum Springs als Mae Borowski, terwijl ze probeert uit te vinden wat de toekomst biedt nadat ze niet meer heeft gestudeerd.

Ontwikkeld door Infinite Fall, een kleine band van drie indie-ontwikkelaars, ging dit van een succesvolle Kickstarter naar een echte hit, kritisch en commercieel. Dit zou de enige game zijn die Infinite Fall maakte, omdat de groep hierdoor uit elkaar viel beschuldigingen van seksueel misbruik tegen een van de leden. De andere twee, Scott Benson en Bethany Hockenberry, onthulden hun samenwerking voor nieuwe game-ontwikkeling, The Glory Society, eerder dit jaar, hun volgende, nog titelloze game plagend.

Hier is een trailer:

Als het uw straat opzoekt, weet u wat u moet doen. Laten we eens kijken welke game morgen beschikbaar komt.

READ  The Weekspot Podcast: Cyberpunk 2077 review en The Game Awards 2020 samenvatting
Written By
More from Max Mcgee

Secret Neighbor-ontwikkelaar Hologryph krijgt een investering van $ 3 miljoen van Tinybuild

In juni verwierf uitgever Tinybuild het ontwikkelingsteam achter de populaire franchise Hallo...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *