De gratis game van vandaag van Epic is kleine Zelda, kleine Diablo, en het heeft D&D-roots

Het is weer een dag in de twee weken voor het nieuwe jaar, en je weet dat dat betekent: over twee weken (ha) nog een inzending van Epic voor dagelijkse gratis pc-games. Today’s Giveaway is een geweldig klein op zichzelf staand spel dat Zelda’s stijl van avontuur en het oplossen van puzzels combineert met Diablo-achtige gevechten en je je eigen spreuken laat maken om de actie een persoonlijk tintje te geven.

Normaal gesproken kun je Mages of Mystralia gratis krijgen Epic Games Store-promotiepagina Vanaf nu tot en met 28 december om 8 uur PST / 11 uur EST / 16 uur GMT, waarna het wordt ingewisseld voor een ander gratis geschenk. Zoals altijd koop je de game voor nul dollar, en hij blijft in je bibliotheek staan, net als elke game waarvoor je misschien geld betaalt.

Zoals de ontwikkelaars uitleggen: “In Mages of Mystralia speel je als Zia, een jong meisje dat ontdekt dat ze is geboren met een aangeboren gevoel voor magie. Helaas is magie verboden, dus begint ze alleen te trainen om controle te krijgen over Tijdens haar reis ontmoet ze andere verbannen heksen, ontdekt ze runen met magische eigenschappen en realiseert ze zich dat ze deze runen op een miljoen verschillende manieren kan combineren om volledig nieuwe spreuken te bedenken.’

Het verhaal van Mages of Mystralia is geschreven door Ed Greenwood, bekend als de oorspronkelijke maker van Forgotten Realms – de meest duurzame ontwikkelingssite ooit.

Er zijn ook tal van gratis Steam-spellen om uit te proberen, als je kieskeurig bent over waar je de gratis dingen krijgt.

READ  Met Fallout 76 kun je binnenkort je personages respecteren wanneer je maar wilt

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “De gratis game van Epic van vandaag is Zelda mini, Diablo mini, heeft D&D-roots”, “type”: “news”, “category” :” mages -of-mystralia “}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:” Borealys Games “,” genre “:” Indie “,” title”: “Mages of Mystralia” , “soorten”:[“Indie”,”RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Yu-Gi-Oh: Master Duel is een gratis spel en bevat 10.000 kaarten
Zoals vermoed – maar niet eerder bevestigd – is Yu-Gi-Oh: Master Duel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *