Breath of the Wild is verkozen tot beste videogame aller tijden

Sinds de lancering van de Nintendo Switch in maart 2017, The Legend of Zelda: Breath of the Wild Het wordt beschouwd als een van de beste games ooit. Veel mensen lijken er zo over te denken, waarbij de game op nummer één staat in een Japanse peiling uitgevoerd door TV Asahi. De peiling kreeg blijkbaar in totaal 50.000 stemmen, die werden gebruikt om de 100 Greatest Games aller tijden samen te stellen. Hoewel de meerderheid van de top 10 games verscheen als “oude” games, bevatten ze ook drie andere Switch-games, wat verrassend genoeg is. De volledige top 10 vind je hieronder:

  1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  2. Dragon Quest V
  3. Final Fantasy VII
  4. Animal Crossing: nieuwe horizonten
  5. Splatoon 2
  6. Dragon Quest III
  7. Super Smash Bros.
  8. Chrono speler
  9. Final Fantasy X
  10. Super Mario Bros. 3

Zoals bij elke enquête, is het belangrijk om te onthouden dat dit allemaal subjectief is. Adem van het wild Het is ongetwijfeld een geweldige game, maar veel fans zullen betogen of dit wel of niet de beste Zelda-game ooit is! De vermelding zegt echter echt veel over het succes van de Nintendo Switch in Japan. Het feit dat vier van de consolegames de top 10 hebben gehaald, laat zien hoe geliefd het systeem in de regio is. Nu de Switch zijn zesde jaar ingaat, zal het interessant zijn om te zien of de console koud begint te worden.

Natuurlijk ziet 2022 er nu al uit als een veelbelovend jaar voor Switch-bezitters! vervolg op Adem van het wild Het is momenteel gepland om volgend jaar te dalen, zoals het is Splatoon 3. Fans zullen geduldig moeten wachten om te zien of deze sequels hun voorgangers kunnen waarmaken, maar veel details heeft Nintendo niet gegeven. We hopen de komende maanden meer te weten te komen. In de tussentijd kunnen lezers al onze eerdere berichtgeving over The Legend of Zelda: Breath of the Wild hier.

READ  Iemand denkt dat het Nintendo Joy-Con Drift-probleem is opgelost met een ongelooflijk eenvoudige oplossing

Ben je een fan Adem van het wild? Beschouw je het als een van de beste games ooit? Vertel het ons in de reacties of deel uw mening rechtstreeks op Twitter op Tweet insluiten Om te praten over alles wat met gamen te maken heeft!

[H/T: ResetEra]

Written By
More from Aubrey Mason
Surface Duo Killer – Samsung Galaxy Z Fold S is net gelekt
Als u veel geld uitgeeft aan onderzoek en ontwikkeling, wilt u die...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *