De gratis game van vandaag van Epic is voor vreselijke Flight Simulator-piloten

We hebben ons allemaal verbaasd over het wonder van Microsoft Flight Simulator afgelopen jaar, maar een van de opdringerige gedachten die vaak opduiken tijdens het besturen van een enorme passagiersjet over de oceaan is: “wat gebeurt er als alles fout gaat?” Vraag me niet meer af, want vandaag gratis pc-spel van de Epic Games Store is Diep gestrand.

Stranded Deep is een overlevingsspel dat begint met een vliegtuig dat neerstort in de Stille Oceaan. Dit is slecht nieuws voor u, die als passagier vermoedelijk had gehoopt ergens op het droge te vliegen, idealiter op een luchthaven. In plaats daarvan moet je in een reddingsvlot klimmen, haaien afweren en uiteindelijk je weg banen naar een onbewoond eiland. Hier heb je genoeg te doen terwijl je op redding wacht: bouw een schuilplaats, verken de omliggende gebieden, bouw gyrocopters en vecht terug tegen die vervelende zeedieren die het je eerder moeilijk hebben gemaakt.

Stranded Deep is in Early Access geweest sinds 2015 op Steam, waar het een solide ‘Meestal positieve’ beoordelingsscore heeft. Nu is het naar de Epic Games Store gekomen en kun je de komende 24 uur gratis in de Early Access-build springen.

Hier is de trailer:

Ontwikkelaar Beam Team Games zegt dat het verwacht Stranded Deep in de komende 12 maanden uit Early Access te halen, en je kunt verwachten dat er tussen nu en de uiteindelijke releasedatum regelmatig maandelijkse updates verschijnen. Zodra het Early Access verlaat, wordt de prijs verhoogd om “de extra inhoud weer te geven die tijdens de ontwikkeling is toegevoegd”.

READ  Top 5 gratis survivalgames in de open wereld in 2020: pc-editie

Ga naar Epic om je gratis exemplaar van Stranded Deep. Het inpakpapier van de Mystery Game van morgen bevat een griezelige hand met drie vingers, wat de enige aanwijzing is die we hebben over wat het volgende cadeau zal zijn.

Written By
More from Max Mcgee

Onwaarschijnlijk PGA Tour pro gelijk voor voorsprong op Rocket Mortgage Classic

DETROIT – Van Webb Simpson en Bryson DeChambeau werd verwacht dat ze...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *