De Spelen van 2021: Hogwarts Legacy


De Spelen van 2021: Hogwarts Legacy – Velen van ons zullen ongetwijfeld overspoeld worden met gevoelens van nostalgie wanneer de woorden ‘Harry Potter’ worden uitgesproken. Deze magische franchise heeft duidelijk zijn stempel gedrukt op de entertainmentwereld en het lijkt erop dat het nog een tijdje zal duren. Fans kunnen hun hart ophalen aan boeken, films, toneelstukken en natuurlijk ook games die plaatsvinden in de zogenaamde “Wizarding World”. Een gloednieuw spel staat gepland voor 2021, waar “potterheads” erg enthousiast van kunnen worden: “Hogwarts Legacy”. Hoog tijd om aan ons eigen avontuur te beginnen als student op Zweinstein.


Zweinstein Legacy – Geruchten over het bestaan ​​van een Harry Potter-RPG deden al geruime tijd de ronde en het was een opluchting toen in september eindelijk Hogwarts Legacy werd aangekondigd. De details rond deze game zijn momenteel een beetje schaars, maar hier is wat we al weten en waarom we opgewonden zouden moeten raken. Ten eerste is dat omdat Hogwarts Legacy verschilt van de Harry Potter-franchise door Harry en zijn vrienden simpelweg niet te gebruiken. Hogwarts Legacy is een geheel nieuw verhaal in de Wizarding World, dat zich afspeelt vóór de gebeurtenissen in de Potter-saga. Een mix van nieuwe elementen in een vertrouwd decor.

We weten ook niet veel over de gameplay, maar aangezien het schoolleven op Hogwarts centraal staat, kunnen we ons iets gaan voorstellen. Neem lessen bij bekende professoren, leer nieuwe spreuken, eventueel een spelletje Zwerkbal tussendoor enzovoort. De eerste trailer die we zagen, beloofde ons echter ook een duister mysterie dat zich afspeelt in de gevaarlijke wereld buiten de muren van Hogwarts. Het klinkt misschien als je gemiddelde Harry Potter-verhaal, maar dat is voor velen waarschijnlijk geen probleem. Alles ziet er ook prachtig uit en de grafische kracht van de PS5 zal deze game ongetwijfeld laten schitteren. Heb je nog geen PS5 kunnen bemachtigen? Maak je geen zorgen, Hogwarts Legacy krijgt ook een PS4-versie.

READ  Voetballer of verkeersregelaar, de spellen van dit bedrijf laten zien of jouw brein bij jouw werk past

blanco
Voorlopige verwachting: Hoewel we nog niet echt veel weten over Hogwarts Legacy, zijn we nog steeds erg opgewonden. Nostalgie zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen, maar we kijken er gewoon naar uit om onze eigen tovercarrière voort te zetten op de beroemdste magische school ter wereld. Schrijver JK Rowling is niet betrokken bij de productie van dit spel, maar heeft haar zegen gegeven aan ‘Portkey Games’, onderdeel van Warner Bros. Games dat alle toekomstige spellen in de Wizarding World zal behandelen. Als Hogwarts Legacy goed presteert, kunnen we in de toekomst zelfs een echte franchise verwachten. We proberen echter niet te snel te komen en wachten op de release van Hogwarts Legacy, die gepland staat voor de loop van 2021.

Written By
More from Aubrey Mason

Steven Matz laat Mets gutsen na een dominant optreden

Steven Matz was scherp in een gesimuleerde wedstrijd van drie innings op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *