De gratis games van de week in de Epic Games Store zijn Abzu & Rising Storm 2: Vietnam

Deze week zijn beide Rising Storm 2: Vietnam ABZÛ gratis te downloaden. De spellen zijn nu live en je kunt ze tot 15 oktober tot 11 uur downloaden

Deze zijn beide positief ontvangen, maar totaal verschillende games uit verschillende genres, dus als je de een niet leuk vindt, zul je waarschijnlijk van de andere genieten.

ABZÛ

We beginnen met ABZÛ; een sfeervol onderwater- / verkenningsspel van Giant Squid en 505 Games. Interessant feit: deze game was eerder als gratis titel in de Epic Games Store te downloaden. Als je het de vorige keer hebt gemist of nog geen kans hebt gehad om het te spelen, kun je het opnieuw doen. En zeker doen, want dit is een echt pareltje!

In ABZÛ ben je een diepzeeduiker die de diepten ontdekt en een groot onderwatermysterie ontdekt. Bijkomende complicatie: u heeft geheugenverlies. Je weet niet meer wie en waar je bent.

De game – van de makers van de PlayStation-klassieker Journey – heeft veel puzzelelementen en prachtige muziek. Tegelijkertijd is ABZÛ een 3D-tentoonstelling van het zeeleven. De meeste scènes zijn prachtig in elkaar gezet en de graphics zijn erg goed. Duik snel in dit spel (ba-dumm, tsss) is het motto!

Lees ook: Western Digital lanceert drie nieuwe WD Black-producten voor pc’s en laptops

Rising Storm 2: Vietnam

Rising Storm 2: Vietnam is een first person shooter-ervaring die je ongetwijfeld aan de Battlefield-games zal doen denken. Het vindt natuurlijk plaats tijdens de Vietnam / Amerikaanse oorlogsperiode in de jaren 60 en 70. Tripwire Interactive heeft de game in 2017 uitgebracht en jarenlange contentondersteuning en technische updates geboden.

READ  Microsoft viert 20 jaar Xbox met nieuwe Xbox-producten, gratis achtergronden en meer
Afbeelding: Steam

Net als Battlefield ondersteunt de game maximaal 64 spelers in een game met meer dan 20 kaarten om op te vechten. De gameplay leunt ook iets meer op de realistische kant dan Battlefield, zonder vast te lopen in details. Er zijn maar liefst 50 plus wapens om uit te proberen, naast uitrusting uit die tijd.

Dus hop, hop hop … haast je naar de Epic Games Store en begin met vissen!

Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *