De GTA 5-update verhelpt computerbeveiligingsproblemen met online exploits

De GTA 5-update verhelpt computerbeveiligingsproblemen met online exploits

Rockstar vrijgegeven GTA 5 Update 1.66 op pc volgt de recente zorgen hierover GTA Online-hack En extreme exploits, waardoor veel gamers aarzelden om zich aan te melden voor een van de meest populaire Multiplayer-spellen op de computer. De “beveiligingsgerichte” grote update omvat wijzigingen die gericht zijn op het verbeteren van de beveiliging van sessies en berichten, evenals het aanpakken van de mogelijkheid voor externe hackers om uw spel aan te passen en u te verbieden te spelen.

De GTA 5 Update 1.66 patch-opmerkingen zijn kort, met een snel overzicht van de nieuwe beveiligingsfuncties die zijn geïmplementeerd samen met algemene stabiliteitsverbeteringen. De beveiligingsupdate staat echter centraal. Er zijn zorgen onder gamers, waaronder de maker van de populaire anti-cheat-tool GTA Online, dat de kwetsbaarheden zich zouden kunnen uitstrekken tot het toestaan ​​van externe toegang tot uw computer buiten de game om.

zegt Rockstar Laatst bijgewerkt De patch van 1 februari “implementeerde een nieuw dataprotocol in GTA Online om de beveiliging van netwerksessies en berichten tussen twee spelers te verbeteren”. We hebben ook “een probleem opgelost waarbij de GTA Online-ervaring van een speler door een derde partij kon worden gewijzigd.”

De maker van de anti-cheat tool, Speydr, Notities Op Twitter: “Rockstar lijkt wat netwerkgedrag te hebben veranderd, zeker als gevolg van het op afstand oplossen van crashes.” Ze zeggen dat dit betekent dat oudere versies van hun tool niet werken tenzij je in een één-op-één-sessie zit, maar dat de nieuwste versie morgen beschikbaar zou moeten zijn. Voegt Speydr toe: “Rockstar knoeit meestal niet met netwerkpictogrammen, maar deze keer is het gewoon logisch.”

READ  Celeste en Towerfall Studio hebben een nieuwe actiegame aangekondigd die zich afspeelt in de wereld van vloeiende pixelart

Hopelijk betekent dit dat je weer veilig online kunt springen en terug kunt gaan naar je leven van virtuele misdaad, hoewel we natuurlijk aandringen op enige voorzichtigheid om er zeker van te zijn dat alles er goed uitziet voordat je er weer in springt.

Als je eenmaal weer aan het werk bent, is het misschien tijd om de rollenspelwereld van GTA te bekijken? wij hebben De beste GTA RP-servers En hoe u zich bij hen kunt aansluiten als u zich ooit afvraagt ​​waar u moet beginnen. Er zijn ook alle bestanden Cheats voor GTA 5 (degenen die in het spel Rockstar zitten, dat wil zeggen) en de beste GTA 5 mods Om te genieten van de modus voor één speler terwijl je wacht GTA 6 releasedatum te detecteren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *