In februari is er een nieuwe Tomb Raider-game aangekondigd voor Android en iOS

Het volgende grote avontuur van Lara Croft Van Crystal Dynamics en Amazon Games is nog een paar jaar verwijderd, maar het volgende kleine avontuur valt later deze maand. Graf ruiter Opnieuw geladen. Het zal bij de lancering beschikbaar zijn via Netflix als onderdeel van de Spelshows van streamingdiensten.

Tomb Raider opnieuw geladen Het ziet er heel anders uit dan de actie-avontuurplatformgames waarin de klassieke Lara Croft te zien was in de mobiele roguelike. Het is een top-down oefening in het opruimen van kamers in een tomb raid, en bevat de verwachte obstakels: vallen, bewegende rotsmonsters, yeti, boogbeschermers en een Tyrannosaurus rex. De roguelike gameplay is gebaseerd op bekende Tomb Raider-locaties voor zijn levels, waaronder VilcabambaEn Verloren Vallei De dwaasheid van Sint Franciscus.

Ontwikkelaars Emerald City Games en CDE Entertainment (onderdeel van Crystal Dynamics/Eidos) zeggen dat spelers “steeds veranderende kamers” en gameplay-aanpassingen kunnen verwachten, zoals XP-boosts, bewerkbare wapens en runen (die Lara’s statistieken een boost geven) en cosmetische upgrades (zoals Lara’s iconische bomberjack) om te houden Dingen zijn nieuw in het op hardlopen gebaseerde spel. Terug naar de voice-over van Lara Croft Tomb Raider opnieuw geladen Zij is Kelly Hawes, de ervaren acteur die Lara tot leven wekt Tomb Raider: JubileumEn Lara Croft en de Bewaker van het Lichten andere spellen.

Tomb Raider opnieuw geladen Het lijkt een nog grotere druk om Lara Croft overal terug naar schermen te brengen. Netflix heeft een bestand tomb raider-anime In de maak, Amazon Een live-serie maken Met de hulp van schrijfster Phoebe Waller-Bridge, bekend van haar rollen in Vlooienzak En de volgende Indiana Jones en vraag lot. Dan is er natuurlijk de volgende Tomb Raider-videogame, een door Unreal Engine 5 aangedreven vervolg op de Survivor-trilogie van Crystal Dynamics, waarmee de game van 2018 werd afgesloten. Schaduw van de Tomb Raider.

Terwijl we allemaal wachten, kunnen mobiele gamers hun hand uitproberen Tomb Raider opnieuw geladenHet is beschikbaar voor pre-registratie De officiƫle website van het spel En Google Play Store nu.

READ  PS5 Exclusive Abandoned is geen geheime game van Kojima, zegt de regisseur dat de geruchten niet leuk waren
Written By
More from Lesley Curry
Bespaar op Galaxy-telefoons, tv’s, horloges en oordopjes
– Aanbevelingen worden onafhankelijk geselecteerd door de “Review” -editors. Aankopen die u...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *