De GTA-trilogie is zo slecht dat spelers met mods het spel zelf repareren

Rockstar presenteert zichzelf als een slechte game, dus de community gaat zelf de uitdaging aan om de GTA-trilogie beter te maken op basis van mods.

We hebben al meerdere keren van onze kant gehoord. GTA Trilogy is een enorm Rockstar-drama en de games doen het helemaal niet goed. Of je het nu op PlayStation doet. PC of op Xbox. Pc-spelers die het spel toch hebben gekocht, kunnen beginnen met een verbeterde versie. Er zijn modificaties ontworpen die de GTA-trilogie merkbaar beter maken.

GTA trilogie mods

via NexusMods Er zijn eigenlijk veel GTA-trilogie-mods te vinden. Onder andere verbeterde regeneffecten in GTA 3, Vice City en San Andreas. Er zijn ook grafische verbeteringen voor het downloaden van karakters. Het gezicht van het personage Tommy in Vice City ziet er bijvoorbeeld realistischer uit met het origineel. Daarnaast zijn er audiopakketten die kunnen worden gedownload. Bijvoorbeeld een pakket om de originele menumuziek terug te brengen in GTA 3.

Mooi dat de samenleving er zo over denkt. Tegelijkertijd kun je het schandalig noemen dat dit met Rockstar gebeurt. Aangezien Rockstar zelf zo’n slechte game aanbiedt, moet de community het zelf doen. De vraag is of Rockstar dit accepteert en of mods voor de GTA-trilogie online blijven. In het verleden zou het bedrijf de bewerkingen offline halen.

READ  Beste iPhone-achtergronden van de week (Wekelijkse achtergrond #40 2021)
More from Madison Garrett
30 aankomende Nintendo Switch-games om naar uit te kijken
Foto: Nintendo Live We naderen het einde van 2021 nu we dit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *