De GTFO co-op horror-shooter komt met een angstaanjagende shooter en claustrofobie

De wezens van het complex zijn weer wakker GTFO Releases van Early Access na twee jaar ontwikkeling. FPS staat al een paar jaar op onze radar en is een unieke coöp-shooter die je graag bang maakt met stealth, hypergespannen secties en een labyrint verkent op zoek naar verschillende mysterieuze doelen.

de Versie 1.0 Het bevat enkele grote updates voor GTFO. Misschien wel de grootste hiervan zijn de bots, waardoor het spel van alleen onspeelbaar naar enigszins haalbaar is in de eenvoudigere taken. Met het duo verwacht ik dat je er goed mee om kunt gaan. Het is een enorme upgrade van Early Access, die op een gegeven moment matchmaking voor spelers ontbrak.

Versie 1.0 heeft ook checkpoints, wat het spel niet minder streng maakt, maar toleranter maakt voor nieuwe spelers. Betekenis: je kunt niet langer je hele expeditie uitschakelen omdat je een klein foutje hebt gemaakt. (Checkpoints zijn optioneel als je een masochist bent.)

GTFO is gemaakt door 10 Chambers, een onafhankelijke studio onder leiding van Ulf Andersson, die ooit de hoofdontwerper was van de Payday-serie. Het bevat ook gruwelijke en walgelijke monsters die ik zo leuk vind omdat ze me ongemakkelijk maken.

(Fotocredit: 10 kamers)

Monsters en gevangenen in het horrorspel GTFO

(Fotocredit: 10 kamers)

Monsters en gevangenen in het horrorspel GTFO

(Fotocredit: 10 kamers)

Monsters en gevangenen in het horrorspel GTFO

(Fotocredit: 10 kamers)

Monsters en gevangenen in het horrorspel GTFO

(Fotocredit: 10 kamers)

Om eerlijk te zijn, heb ik in de loop der jaren een enigszins gemengde relatie met GTFO gehad, maar versie 1.0 heeft echt mijn core beef gepatcht. Ik zal er meer tijd aan moeten besteden voordat ik een echt solide mening krijg, maar tot nu toe ben ik eindelijk geneigd om het eens te zijn met de 88% positieve Steam-beoordelingen van de game.

Je kunt meer leren over GTFO op hun site elegante officiële site of op Steam, wat meestal $ 40 is, maar 25% korting, dat is $ 30, tot 22 december.

READ  Team Galactic-outfit komt naar Pokémon Legends: Arceus, gekoppeld aan meer Pokémon Diamond- en Pearl-verbindingen
Written By
More from Aubrey Mason
Microsoft geeft tien games aanraakbediening voor Game Pass-streaming op Android – Gaming – Nieuws
Microsoft heeft tien nieuwe games aangekondigd die vanaf vandaag aanraakbediening krijgen. Deze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *